Saturday, February 26, 2011

Jom Heboh di Terengganu (update)

Phewit~ Hari ni last day la kan aku pergi Jom heboh. Hari ni same je dengan semalam. Still pack and full! Sangat penat mata ini. :(

Picture pun tak boleh nak snap banyak-banyak. Maklumlah. Aku kan pemalu even camwhore. Kehkeh..

Dapatla tengok ning baizura, jac, shahila, tomok, akim dannnnnn shah jaszle! ;) (even dari jauh, kira ok la tu!)
Dan, time jalan-jalan tu, tiba-tiba kena terjah dengan skuad tv3. Macam program terjah la pulak kan. Kena bagi pendapat pasal jom heboh. Pergh.. Segan, tapi ada aku kesah? Time tu pun, orang berkerumun nak tengok. Maknanya, aku dah tebalkan muka time tu. Confident tak? Haha..

So far, bagi aku, jom heboh kat terengganu ni best la, pasal kiteorang yang jakun tak pernah jumpa artis in personal, dapat la snap picture same-same even aku tak dapat chance tu. Sedih kan? Tapi takpela, next jom heboh maybe!

So, buntangkan mata, luaskan mulut untuk tatap picture kitaorang! :)

with my kak long :)

buruk! macam katak buntal. Tapi, ada aku kisah? hehe..

Dieorang buat rehearsal untuk malam ni. Malam ni, memang aku tak pergi, kompom memang padat! Pftt~

So, tu je yang sempat aku snap. Sorry morry hokay! Later guys! Love!:)

19 comments:

pak long said...

salam buat shima...
fuyoooo......meriah sis...tak der beli beg kepok ker....

zulkbo said...

salam..
tu dia meriahnnya..
tapi tak tahan paneh
la kalau orang ramai2 tu..
he he..(putera lilin)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

sy sndri ada di tganu, tp xpegi pun jom heboh..dulu penah pegi kat suarasa tv9 dah 2 kali. tu pun ok la...

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

malam pack2 tdo lagi bagus..
hehehe...

budakhijau said...

mmg padat gilerr..!!!
sandwich!!
hahaha

Moumo said...

lawo r mu pkai tudung gtu..
ehik2

Nazatul shima said...

pak long: ade..makan kat situ jgk..haha

Nazatul shima said...

zulkbo: hakhak..mmg panas pon..tuhan je tau..isk3...x..bukan ptri lilin sgt pon..bantai je..hee

Nazatul shima said...

be: aie..thanx 4 dropping by..:)
ok, my pleasure..nnti sy terjah blog kamu! :)

Nazatul shima said...

ms: huh, ko memang..hahaa..

Nazatul shima said...

bdak hijau: tula..rase mcm nk pengsan!hahaa

Nazatul shima said...

mek la: menganyimss mak la tu..haha

Anonymous said...

sggp tu panas2 g utk tgk artist... ishhh2...

Nadt said...

hai..juz folo ur blog. feel free to folo me back. keep in touch. (^_^)

http://www.sayepunyebelog.blogspot.com/

Moumo said...

noks,mne de mnganyim
dis is true taw
ehik2

Marya Hana . said...

:)

muka u sekilas mcm cik nadia bayu,
sweet kan.. ~

Nazatul shima said...

nadt: ok dear...i will..:)

Nazatul shima said...

mek la: ok2...kalau gitu, bunch of tanx ye syg! :)

Nazatul shima said...

marya: waa..too much la dear..mne de..btw, tanx sweet marya..:)