Wednesday, February 9, 2011

Boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang

Hola! Happy working hour peeps!

Semalam, saya berstory dengan godsis saya. About one hour lebih jugak. Lots of stories. Sangat-sangat. We used to share stories before. But, that was then. Now, masing-masing dah duduk jauh dan yaa.. Komitmen dengan kerjaya. Me too.

Tapi, after kami talking, laughing, and everything semalam, saya tersedar that, love is not just love, but must comes with sincerity, trust, honesty and yang paling penting loyalty. Alhamdulillah, my love-life becomes more exciting dan hot kot! Heee.. :)

Understanding each other tu sangat penting. Saya pun kadang-kadang tak nak paham jugak even saya dah paham benda tuh. Hihihi.. Saje je. Orang cakap nak manja-manja? Eces! Last-last, bukan manja yang dapat, tapi marah yang dapat. Last-last merajuk, pastu siapa yang pujuk saya? Mestila dia. Hehehe.. Suke-suke!



Yela, perempuan kan. Nak kot dimanja-manjakan. Miow.. miow.. Hahaa.. Tapi tu dulu la kan. Sekarang dah kurang sikit manja tu. Menginjak dewasa orang putih cakap. Lebih kurang la.. Tapi, yang sengalnye, bila saya tengok orang lain manja-manja, macam nak muntah pon ada. Tapi, when it comes to me? cool kot! hahaha..

Entah la. Lain orang, lain perangai. Rambut sama lurus, tapi hati lain-lain. Hoi! Masuk belajar balik! Peribahasa pun tak lulus, ada hati nak berperibahasa. Ok, later guys! Muaahss!

5 comments:

Sharinginfoz said...

memang betul tu kena sincere

pak long said...

salam...
manjer pada yang kasih...
klass ko shima...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tue la..
rambut same...
itu pon kalau same...
mcm banyak laen jew...

Mr feckry said...

siap dah mnginjak dewase...manje sampai tua la

ChiLaBaey's Spot said...

Entry bagus untuk saya juga ni... Hehehehe... :)