Sunday, December 12, 2010

what a shock news!

Alhamdulillah.. aku masih bernafas, aku masih di sini untuk melontar kata. Amin..

Sejak transfer ke sekolah baru ni, memang langsung tak sempat nak bukak fb mahupun blog. malam jela yang sempatnya. sangat sibuk. semua staff kat sana workaholic. so, i have to be one of them! sangat mencabar bila ke sekolah menengah. cikgu lain, student pon lain. so, must be more serious in work. pftt!

jadi, mungkinkah aku makin menjadi skema atau seperti biasa?

weyh, weyh, aku sangat terkejut. i'm losing my weight! ni la yang aku namakan shock news! kahkah..

imagine, from 45 kilos to 43 kilos. i loss about 2 kilos! (macam la korang tak reti tolak sendiri kan) wow! dan aku sangat terkejut, pasal aku makan macam biasa je, macam mana berat badan boleh turun?? lemak kat mane yang hilang nih?? hakhak..

dah la, aku nak gi makan jap. starving! craving for chicken curry..yummy! papai~ :)

9 comments:

Moumo said...

ceh,jeles!!!!

Weeda said...

k.cma duk skoloh ane lenim?

Nazatul shima said...

mcla: hehehe...aku pom dop tau bakpe jadi gitu wey...hehee..

Nazatul shima said...

wahid: kak cma skloh mngh Tb lenim...jadi sep tgku bariah lop..hehee..

twinkle twinkle said...

waahh ringannya akk ni ;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

apahal ko ringan sgt nieh...
adoii....

Nazatul shima said...

twinkle2: xseringan kapas dear..hehee..

Nazatul shima said...

ms: ntah, aku pon x tau.. pelik tapi benar.hakhak

Weeda said...

hoho..best r leh duk dumoh..