Tuesday, December 21, 2010

Terkejut dan hampir luruh kesemuanya.

Salam semua! :)

Hari ni, as usual, hari kerja, kena bangun pagi-pagi pukul 630am. Ok, sangat awal bagi aku yang memang pemalas nak bangun pagi. Biasanya, istilah pagi bagi aku; 1030am. Hekhek. Yang sangat menyakitkan hati, when bangun dengan keadaan terkejut beruk as last week. Oh, hampir luruh jantung aku.

Why?

Pasal, aku nampak macam cuaca kat luar cerah benderang aje. Style pukul 800am! Bila dah terkejut beruk tu, kalut habis! Bangun tanpa menggeliat kesedapan menikmati tidur semalam. Hampir bingung sebentar. Rupanya, cahaya lampu dari luar. Even otak aku dah setkan tu cahaya lampu, tapi kenapa time bangun tido, otak tu tak berfungsi?? Cannot recall what i digest semalam? Why? Hukhuk. Simptom nyanyuk ke? Tak mungkin! Aku mesti makan kismis!

Jantung telah meluruhi tubuhi. adddduuuiii~ maka, apa salahnye mengsnap sedikit pic untuk ditempek di ruang global ini. Kahkah.

Maafkan aku badan. Kerana otak, kau bangun secara mengejut, dan maafkan aku jantung, kerana membuat kau hampir luruh. Maafkan aku..T_T

6 comments:

woot-woot said...

hahhaha memang pening ouh bangon secara mengezut..terasa begitu impak maksima mengalahkan hati kencang ketika drift xDD

polo sini dah ^^

p/s jum2 bace ni !

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/perempuan-paling-pandai-bab-parking.html

Nazatul shima said...

hahaa...tau xpe..mmg sakit kepala betol kalo bangun cmtu..hehe

Moumo said...

aku bgn kol7.20 ari ne..subuh gajoh
kekekeke
tu pn kejut tibe2 de chye gop
ingt ufo mri nk mndrt depe umoh aku

Nazatul shima said...

hahaha...ufo nah..nebeng mu mek..hehehe..lewat gile mu bngun..720..sedak ah..ehehe..

Mr feckry said...

weh ganu banjir dok?aku nak nikah ni malam minggu ni kat tok jiring

Nazatul shima said...

mne banjir la...sini kawasan bebas banjir..hehe..:) oo.ko nk nikah ey..ajak aku x?? :D