Saturday, December 18, 2010

My passion :)

Have a big project for my big bro's wedding next year. OMG, mak aku mintak buat kek kahwin untuk along. Harus aku yang buat. Kata along, lagi sedap buat sendiri. Hekhek. So, my honour~ :)

Tapi, takut jugak, nak buat kek kahwin ni, mesti kena cantik cantik dan sedap sedap. Cantik tu aku tak berapa nak jamin. But, i'll try ok. So, must learn some more techniques on using fondant and how to apply it. Nampak senang, tapi sukar ok. Sukar pasal aku tak pernah guna benda tu. Hakhak.

So, the nearest project is bake a birthday cake for my niece. Nak hari khamis ni. Dan, i have to put some colorful thingy things for her cake. But, i don't have any idea yet. Harap, dapat buat yang cantik cantik la untuk dia. :)

My simple moist choc cake. He loves this so much! ♥

*Whoever yang nak order, can place your order thru my fb ok!:) just inbox me and i'll let you know the price. Only available area Kuala Terengganu sahaja. :)

5 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

meh nak try rasa kek tu :P

Nazatul shima said...

nak rase, ley dtg tganu..:)

Mimi ! said...

hk kcma wat mme sedappp!

Nazatul shima said...

mimi: tq dear!:)

Dee Zahari said...

napok sedap jah cik G!

nk raso la sikit. keke