Monday, December 20, 2010

My Fan Page :)

Salam 1 Malaysia!

Walaupun blog aku tak sekenal cik apple, tak sekenal Hanis Zalikha mahupun Fatin Liyana, namun, aku totap nak letak benda alah ni kat sini. Kehkeh.

Klik pada gambar untuk like. :)


Tujuan?

Hanya nak tengok berapa orang yang support blog aku ni. Kalau hanya aku sorang je yang like, maka, aku boleh dikategorikan sebagai blogger syok sendiri. Hihihihi. Ok, show some support to me yeah for liking my blog. :) Thank you guys. Lots of LOVE!

8 comments:

Mr feckry said...

mana lu nak letak ni

misz benida said...

ganah dio...heheh
ambo like doh.
diatas namo lacoste deh.(pesbuk nyama)
hahaha

Lovely Bella said...

heheh x per syok sndiri.. oke jerks!

Nazatul shima said...

feckry: aku letak kat bawah tu..belah kanan..

Nazatul shima said...

mida: ahahaa...bkpe plop tu siap ade nyamar2 tuh..jadi askor lenim?hehehe..

Nazatul shima said...

bella: hehe..xpe..diri kite je..hehehee..:D

misz benida said...

pesbuk nyama utk stalker awek cun lagi seksi lagi pelik..hahaha

sssshhhhh!!

Nazatul shima said...

@misz benidahahaha...mcm2 la mu ni mek..hehe..aku ingtkn nk stalk lelaki gagah perkasa..upenye stalk puam seksi..kehkeh..