Friday, December 17, 2010

Anda disaman?

15 Disember lepas, kecoh pasal that day was a last day untuk pemandu-pemandu got 50% discounts for summons kan? kan? so, aku pun turut menggelabah nak check saman. Konon risau la kan, drive laju-laju kat jalan area besut tu. Kat situ banyak speed trap woo.. pasal tu aku risau dan risau.

maka,

bila dah check;

"ANDA TIADA SAMAN SETAKAT 15/12/2010. TERIMA KASIH."

maka, kekdahnye, boleh la kau nak drive laju sikit kat area sane. Maybe gajet speed trap kat situ rosak or dia saje letak papan tanda speed trap, padahal takde pon. haha. so, berhati-hati di jalan raya. Jangan biarkan hidup anda diselubungi saman. Sakit oh nak bayar. rm 300 hengget satu saman. Kayo kayo. kehkeh..

2 comments:

Mr feckry said...

beb gua ade lagi saman...

deqyalalink said...

x penah kene lagi..hehehe hawaii misshh yuu !!