Wednesday, December 22, 2010

Aktiviti masa lapang | Bowling

Salam.. :)

Semalam, aktiviti melepaskan tension kerja *macam banyak la keje kan*. Bo bo bowling! yeah.. lame gile tak main. Last aku main time berentap dengan cik bf. For sure aku kalah, pasal dia lagi hebat.

Tapi, aku tak kesah, pasal semalam aku menang. Hihi. 1st place. Tapi markah aku takde la sampai 150 kan. So, kau paham paham jela brape yang aku kutip. Hukhuk.. Namun, aku bukan kesah pasal tu, tapi aku happy sebab dapat enjoy dengan budak budak ni. Fun! :)

yeah, in between ; my mom! look 10 years younger than her age, rite? ;)

Ops! My mom pun join same. Like daughter like mom. Kahkah. That was really exciting from the beginning sampai la habis. Laugh laugh and laugh. Nothing got to do without laughed.

Thanks people! You make my day. weee~ :)

14 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

lawan bowling skit..kahkahkah

Lovely Bella said...

bella dh lame x men boling.. ohohoh.. kalo men ni sure ke longkang! ehhee

Nazatul shima said...

@Shahrul Tanaka SafeaiHAHA..meh la nk lawan..sure ko kalah..haha

Nazatul shima said...

@Lovely Bellahehehe,,,xpe bella..masuk longkang pon xpe..air xde dlm longkang..kihkih..

iday said...

wahhhh,,best2,,lama dah tak men bolingggg,,,,:)

Mr feckry said...

syok giler ek lu main bowling..gayah, jemput le datang tok jiring. 26 disember ni.

azlin hashim said...

hurm... lama tak main bowling

azlin hashim said...

hurm... lama tak main bowling

misz benida said...

meh la men boling KBMOL.
hehehe

Nazatul shima said...

@iday
hehehe..mmg bez..same la..lame dh xmaen..ni baru maen..tu pon org ajak..hehe

Nazatul shima said...

@Mr feckrymmg syok giles..ala,kalo aku pegi, ko knl ke aku ni?hahaa..nnti xpasal2 kna halau..hehe

Nazatul shima said...

@azlin hashimxpe azlin..dtg tganu kite maen same2..:)

Nazatul shima said...

@misz benidahehehe..jauh bena aku nk g tah kbmol maen boling tuh..hahaa..

tenangsudey said...

wah minat men boling ke? leh la lawan boling skali nanti(kalau ade kesempatan la)