Thursday, November 11, 2010

UPSR | beginning

Agak riuh sekolah aku hari ni.. semua result UPSR sekolah lain akan keluar kat sekolah aku.. Aku pun agak berdebar.. macam la aku ni yang mengajar dieorang sains kan? hakhak...

kompom dalam hati budak neh dup dap dup dap..tapi, muke rilek bro..muke takde perasaan cuak.. dan bile tibe result upsr keluar ni la, tibe-tibe aku bagaikan artis sekejap..semua student nak amek gambar even aku tak la secantek mane..pewwitt!

tak cantek, tapi pewittt? wut the fish??!grr~

ingat lagi time nak pegi amek tu, aku memang langsung tak boleh nak tidor..macam macam aku pikir.. dalam hati yakin nih dapat 5A.. sekali, pegi je esok, tengok result..aduh! menangis keciwa..aku ni bukannye pandai sangat.. bebal jugak time kecik2..cume besar ni je aku jadi pandai sikit..hakhak..

so, congrats to student aku yang pandai lagi bijaksana yang dapat 5A ok! nanti kak shima belanje pensil 2B kuning hitam brand noris kat kamu..

noris tu boh! mahal tu..jangan maen maen..hakhak..bertemu di laen tika yok!;)

8 comments:

~eZmALiZa~ said...

haha..pensel 2B je ke??hik3..bole la..dari xde kan?? ngeh3.. :D dulu mase upsr ezma dapat 5A's..bole tuntut x?? :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

belanjew pensel ape barang..
hehehe...

Mr feckry said...

gua support sekotak

Ct SoLeHa said...

pensel je??dulu cikgu bagi pen parker..hehe

Nazatul shima said...

ezma: wah...pandainye die dpt 5A..tp xley tuntut la..dah lame..hehe

Nazatul shima said...

meniti senja: hakhak..barang kes

Nazatul shima said...

feckry: sekotak je? sikit sgt tu..hehe

Nazatul shima said...

ct: hehee..pen parker? kire mahal la tu zaman tu kn?hehe..