Wednesday, November 10, 2010

si chinta yang memualkan.

Sape tengok cerita chinta chanduri?? name pon pelik kan?? tapi, aku terpakse admit la, cite ni agak menarik, nak nak lagi time si chinta ni kapel dengan pakcik tua tuh (geli)..hakhak..

tapi yang buat aku rase macam lagi nak muntah...bila... dalam cerita, bukan kemain duk cakap pasal agama, ketuhanan, tapi realitinya mereka ni tak macam tu...macam mana golongan macam ni nak dijadikan contoh ye?? dalam kace tibi nampak bersopan, tapi kat luar, macam mane??? bersopankah mereka mereka nih??

aku jadi meluat tengok cerita-cerita macam ni.. siap berhadis bagai, tapi, tak amalkan..apekah?? ye..aku tau kau nak sampaikan pengajaran, tapi biar la seiring dengan perbuatan..aku tau la kau nak lariskan cerita-cerita kau, sampai kau sanggup select artis yang hot, meletup kebabom, dan kompom-kompom abes cikai ko select fasha sendat la kan?? (asal aku emo sangat nih?)

mesti ade orang cakap,

"open minded la sikit..ilek la..cerita je pong..ikot die la kat luor nok paka gane pong..".

ok, di sini aku nak cakap, bullshit with your open minded! kalau semua benda nak open minded, pegi je kat warung pak maidin...pfft!

dan dan.. paling tak logik dalam cerita tu bile fasha sendat dah alim tapi still lagi duduk berduaan dengan si lelaki tuh.. haih?? kurang sensitiviti betol la..tak paham aku pengarah die neh..hakhak..

aku nak marah ni bukan pasal aku tak dapat jadi artis ye..lol!

9 comments:

Mr feckry said...

yang lu tengok kenapa

Nazatul shima said...

dah tu ade tibi 1 2 3 je kt umh sewa aku..kehkeh..tibi len sume cte ntah pape..ahaha

Moumo said...

ade hati nk jd reti upenye cik gayah kite
kehkeh

misz benida said...

aku pom raso gtu gok..xyoh kato realiti la,acu tgok dlm cio tu..jate tu ke warak,tpi boleh plok melekat ngan chinta,pdhal dio tau chinta tu placur..realiti kalu ore baik,xkan pndang tino gtu..haaaaaa

pk2 lah sdri ye.

Nazatul shima said...

mc la: kehkeh..bukan la..aku mne de hati..ku sedar siapa diri ini..hikhik..

Nazatul shima said...

mida: tu kate,,kan lelaki yg baek untuk perempuan yg baek..cerite ni tunggang langgang..dop ske!haish..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu la pelakon..
walau sape die..
die "melakonkan"...
memang jgn jadikan contoh...

Rebelle Me said...

ahaha..
my Mr Kacak change my name to Chinta Farra Chanduri..
am i that hot?
hehehe..
but im not like that chinta chanduri in that story..
LMAO!

ejoncb said...

hehehe...kot-kot lama-lama dorng dok berlakon cerita-cerita mcm tu , dpt hidayah .. Mana taw kan. Skang tak dpt lagi, maybe masa depan dapat.