Monday, November 8, 2010

semua nak main dengan jari je sekarang.

Sume dah nak maen ujung-ujung jari je...sume nak maen tekan-tekan je..aku je, yang oldies pegi beratur kalau time nak amek duet ke..check duet ke..ape-ape hal le yang berkaitan ngan duet...memang agak lembapss di situ..dan dan..aku rase macam kolot di situ.. maka, aku patut belajar buat maybank2u..

what?? *BELAJAR BUAT MAYBANK2U?*

apa dah kolot ke kau ni shima?

Orang lain dah berkirun-kirun guna benda alah tu, kau baru nak buat? kehkeh..well, budak sc comp tak semestinye sume up to date macam aku.. ape kejadahnye?

lepas ni, tak payah lagi aku nak pergi beratur kat maybank tu sambil berdiri tegak macam orang nak berkawat...grr~ tsk! tapi, aku suke bab tekan menatang tuh..haha..bunyik2..buat-buat salah tekan amount pon takpe..ley maen lame sikit button tuh..kahkah..(make sure, orang tak ramai kat belakang..kalau tak, maunye kena belasah).

*
*
*
maka, aku isytiharkan, diriku bebas kolot! hakhak! ketemu di lain waktu yok!;)

8 comments:

mcjust.lol said...

hehe. dapat elaun nanti pun nak pegi buat akaun maybank. haha. senang nak maybank2u.

Moumo said...

aku supo mu gop..kolot bnr kalo kait ngn bank..
aku reti draw duet pn mse blaja kt mtrix
ne nk rti sal 2 u 2 u neh tgu la 2 3 thn lag.kekekke

Nazatul shima said...

mcjust lol:hehehe..tula..senang..dpt gaji, trus buat..trus ley shoppim online..kehkeh..

Nazatul shima said...

mcla: hahaha..aku ingt kn, aku sorg je gini, upenye mu pon g2 gop..haha..siyes weyh..lambat ckip hal2 nih...hehehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku juga xnak digelar kolot..
update kan diri aku...
hehehe...

Mr feckry said...

jangan tolak kemajuan

ejoncb said...

hahahaha..ciam ex rum8 aku nih..kehkeh...welcome to zaman siber..haha

Nazatul shima said...

hahaha..anda menganyimses!hahaha