Saturday, November 6, 2010

Rajin ke??

This weekend busy dengan masak masak dan membuat kek. Hehehe..
Terasa sangat rajin this week.
Maka, next week, aku rasa aku takkan jadi serajin ini lagi.
Tapi, siapa tau, mungkin aku akan menjadi gadis paling rajin??

Kau ada rajin macam aku??

(Tetibe rase perkataan rajin ni macam pelik kalau tules banyak kali. Grr~)

16 comments:

~eZmALiZa~ said...

mmg rajin la c-ma..hehehe...

mcjust.lol said...

kena lebih rajin nih... haih... basic skill memasak pun mahir ala kadar je. haha

Mr feckry said...

dah besar dah cik gayah ni..dah pandai masak..dulu mak masak gayah tau makan je..hahaha

farhana said...

Bila tulis rajin bnyk kali, boleh jad rajin..
Aura katanya =D

misz benida said...

rajin.
rajin awok tukar heder.
rajin awk tukar layout.
hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rajin kah anda???
hehehe....

twinkle twinkle said...

kek ape?;D

ejoncb said...

hahaha..akulagi rajin pasal tiap hari aku masak sendir..no more dining out..hahaha..ouch!!

Nazatul shima said...

ezma: hehehee..memang kn???:P

Nazatul shima said...

mcjust lol:hehehe...basic tu msti kena ade..hehe..baru ley update kasik hebat sikit skill..hihi

Nazatul shima said...

feckry: dah namenye umor 3 taun. xkn nk masak sndri..kehkeh..

Nazatul shima said...

farhana: hehehe..tula pasal..amek berkat rajin sikit..hehehe

Nazatul shima said...

mida: hahahaa..aku mmg rajin bab tu weyh...hehehe

Nazatul shima said...

meniti senja: pasti..

Nazatul shima said...

twinkle2: kek coklat.hihihi

Nazatul shima said...

ejon: ahhaha..yeke?? bagus2...gud progress!hahaha