Monday, November 1, 2010

Mihun review

Kali ni aku nak review sikit salah satu warung yang salu aku lepak dan makan-makan. warung kecik aje. Tak mewah pon, tapi rasa makanan dia yang sebenarnye mewah. Sangat-sangat! Orang kat sini panggil Mihun Sup Malek. Aku tak tau nak describe rasa dia macam mana, but most warung yang aku pegi makan mihun sup, takde sesedap tu. Kihkih..

Aku biase order Mihun sup daging. Aku sangat tak suke perot. Tak tau nape. Haha. Tapi, marveles beb! Kau kena try pegi warung ni kalau datang Besut. Tapi sorry r beb, takde banner besar rabak mahupun papan tanda malek kat situ. memang tak wujud. so, pandai-pandai kau la carik. Warung die betol-betol depan Petronas.

sedap giles sampai tersadar kekenyangan. ;)

tengok! siap tapau!hahaha.. malek memang buat aku jadi gile oh!

So, kau kau sekalian? Terliur? Jom gi terjah warung ni!
(memang patot pak malek kasik komisen kat aku untuk setiap bait pujian. Haha..)

17 comments:

Rebelle Me said...

babe..
nnt kalau aku datang KT..
ko kena bawak aku g sini okeh!
(:

Fadzillah Kamarudin said...

jauh...
=(

cik Nemo said...

kalau ye pon, tunjuk la mihun yang belom makan.. ahahahah!

Nadd said...

oh!
betol la sup lek..
ktrg sni pgl sup lek..
popular ngn sup perot die..
:D

..DaK KeCiK.. said...

Setapnya...
kat kuantan ni xjpe ag meehon yg btol2 setap..hurmm Ne blk KT gak nmpknya ni..=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak rase...
xkire...

Sharinginfoz said...

wow licin memang sedap sangat le tu?

Mr feckry said...

gayah, lu citer macam gua tau je tempat ni...bagi le tau tempatnya

Nazatul shima said...

fara: ok, tapi ko kompom trtido dulu ah..kt ngn tmpt ni bapak jauh beratus km.hahaha

Nazatul shima said...

kakak ina: hehee...mmg jauh..nnti dtg tganu gtau ye!:)

Nazatul shima said...

nemo: hahaha...xsempat nk snap b4 mkn..pasal xtahan tgok makanan.hahaa

Nazatul shima said...

nad: yep dear..nad msti skmo gi nih sbb knal..hehee..sedap kan??nyummy!

Nazatul shima said...

dak kecik: tu ah..hehehe..balek cepat..nnti bwk family g sinim..hehhee

Nazatul shima said...

meniti senja: ko nk rase? suh mak ko buatkan..hehehe

Nazatul shima said...

feckry: tau ke?? ala..da detail dlm entri tuh..hahaa...dekat kg raja..depan ptronas..

Nazatul shima said...

sharing infoz: hehehe..mmg!sangat2 taw! u should try it!:)

Fatima said...

it looks like you guys have eaten good! :p





http://fashionbyfatima.blogspot.com