Sunday, November 28, 2010

mesranya dia..

* Dilarang keras membaca entri ini sambil makan*

Again!!!

Cow shit bermesraan lagi dengan kereta aku.. tiap kali ari ahad je, kompom taik lembu ni melekat.. padahal, aku baek punye elak dah, tapi still melekat. tensen! kalaulah lembu ade otak, mesti kau tak buang tengah-tengah jalan kan??? dan kalau aku hebat macam drifter, boleh aku elak taik taik tu dengan gaya yang sangat cool! oh oh! sangat tsk taik lembu!! (T__*)

dan

part paling best bile basuh taik taik tersebut kat sekolah..

nasib baek tak ramai orang.. haha.. abis basah kain baju kurungku.. melekat najis mukhoffafoh.. adakah betol? ke mughalazoh? hehee.. nanti aku semak buku PAI balik.. ehek..

taik taik..kenapa kau mesra sangat dengan kereta aku?? ke pasal aku tak reti nak elak taik taik tersebut? Mungkinkah???

sumber ihsan google

BENCI!

bile aku tak hebat nak elak taik lembu tengah jalan macam orang laen. huh! ade game 'how to avoid cow shit' tak?? kahkah..

10 comments:

::fadxieza:: said...

hehe..
ingtkn ape la td..

ejoncb said...

hahahaha..baik punya gmbr mu ltak cma..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nanti kite anjurkan game tue...
hahaha....

usop said...

memang mengreikan, hehehe dan mengelikan....

aisyahalya said...

kesiannya... kena sabo bebanyak.. camner bley bnyk taik lembu ni.. tgk mcm area taman perumahan.. musykil

Nazatul shima said...

fad: hehehee....tula..ingt kek ke...kihkih

Nazatul shima said...

ejon: hahaha...aku kam terbaek!

Nazatul shima said...

meniti senja: ko ade modal ley ah..hahhaa

Nazatul shima said...

usop: menggelikan ok!!!

Nazatul shima said...

aisya: hehehe..tu gambar hiasan je yank...hehehe...tpi tail lembu rupa gitu la atas jalan..