Saturday, October 2, 2010

Zaman remaja, kini dah akhir remaja

Hye peeps!! Lame aku tak bermadah pujangga lara kat belog ini. Sangat rindu namun akibat kemalasan mengupdate blog yang sangat high level, aku terpaksa turutkan. Tak mampu aku tolak.
Gile kentang betol. Lately, banyak aku mengusha gambar-gambar lama untuk tatapan umum. Bukan 18sx, pasal tu aku boleh dedahkan. Kahkah.


picture zaman agogo. Ni last day aku kat matrik penang. Sedih, tapi happy jugak pasal dah abes seksa yang aku kena kat sini. Haha. Muka ala ala baek kan? Perasan nak ______!

Ni semua memories yang tak mampu aku carik kat mane-mane tempat mahupun peta. Sangat bernilai ok! Kawan-kawan semua best! Yang penting, tetap pink walau di mana aku berada. Haha. Sangat gilakan pink. Aku mintak maaf hitam, hijau, kelabu tahi anjing. Aku tak mampu menyintai korang macam aku cintakan pink. Kahkah.

Zaman matrik sangat menyerunukkan. Ntah, aku tak tau kenapa. Friends maybe. or surrounding. Sangat mendamaikan aku. Semua lecturer yang mengajar aku, aku baek. Mudah mesra. Mesra~ (bab kate bob AF. aku geli. ok)

Yang paling aku tak lupa, claypot. Uh! Sangat sangat sedap!!! Rindu nak makan claypot kat sane. Sehingga menjilat hidung. Serius. Hoho. Dia letak ape ntah kat dalam sampai aku boley mengigau-ngigau si claypot tu (tipu). Jangan rendam spander dalam air rebusan suda. Gagaga. Sudah! Aku nak solat asar dulu. Sape-sape yang belom solat, jom moh kite bersama-sama mengerjakan solat. Moga kehidupan kita selepas ini akan diberkati oleh Allah. Amin...

9 comments:

misz benida said...

awak..kite pon ade gmbr kat wtrfall tuh..
oh,rupenye awak senior kita lah..hehehe
char juew teow kmpp tersgt lah sedap..
oh.

~SukEMakAn~ said...

seyes!
ingatkan ak sorg je tingat claypot tu!
T________T

Mr feckry said...

la gua ingat gambar lu darjah 5

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

muka same jew..
:)

Nazatul shima said...

mida: hor..mmg sedak abg tu buat..kat kafe A ke B dop au..dop ingt dh..tpi kt blok org puam..hehee...

Nazatul shima said...

ina: har...tau xpe..sedap2...:(

Nazatul shima said...

feckry: darjah 5?? ko perli aku ke???hahaha..senget..

Nazatul shima said...

meniti senja: ade ey muke orang laen2?hihihi....

Ct SoLeHa said...

hehe..gmbr 1st dah tau KMPP..pastu turun lagik nmpk waterfall..confirm..hehe

ade gak tgkp gmbr kat waterfall tue sebelum blah dr kmpp..rindu la plak

ngan puan siti~~