Sunday, October 17, 2010

Visit Bukit puteri

Sekarang dah nak masuk musim hujan kat terengganu neh. Hari-hari ujan. Alhamdulillah, sejuk sikit bumi kita ni kan. ;)

Aku bukan nak citer pasal ujan maupun ribut petir, tapi, aku nak citer pasal aku jadik tourist kat terengganu. kehkeh.wth jadi tourist kat hometown? Haha. Ok, seriously, aku tak pernah pergi Bukit Puteri kat kuala terengganu neh. Nak masuk sini pon murah je. sehengget only peeps! Jangan kedekut. Tak mau. Tak mau. Hehehe.. So, aku mengajak mak, tok dan adik aku jalan2 kat sane. Quite a peace place to visit.

So, enjoy my pics ok. More pics kat fb aku. Jangan segan add me kat sana yep! ;)

selamat datang ya ibu ibu bapak bapak.hehehe..

salah sebuah meriam lama kat sini. Jangan risau, dah takde peluru dalam tu. Hehehe..

Bergaya sikit, padahal kat sebelah tu kubur Allahyarham Syed Yassin. Tak perasan kot time ni. Huhu. Al-fatihah buat beliau sekeluarga.


Ok, ni mak aku la ni punya angkara. Hehee.. Tak pela.. Demimu ibu. Hehee..:) Malu pon tibai aje la. Hehe..

Ade skill jadi photographer terbaek tak? Kehkeh..
Tarraa! Abes! Hehee. More pictures kat fb okes! Next destination plak next week. Kehkeh. Wait another place plak. Hehe. (macam tourist guide pon ade.Hoho)

14 comments:

shasha said...

Menarek! Bukit Puteri yea..nma pon dah seap :D

Fakhrur Razi berkata said...

owh cmbest jer..
igtkan bukit melawati tadi
hohoh

Mr feckry said...

gayah, krismes ni banjir dok...gua nikah kat tok jirng krismes ni...jgn le banjir

Said Saiful Fazli said...

salam singgah~

NUNU EERA said...

nk add fb leh x?? ;)

zulkbo said...

SALAM CMA...
Ermmm manisnya kamu sekarang..
dah nampak kurus ye?


Jom Layan Terbaru
www.zulkbo.com

Lemak Manis | Roslan Madun|Lagu

Rakyat

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau bab posing..
hehehe...

Nazatul shima said...

shasha: siyes, name sedap..tpi kalo naek xbape bes..tpi ok la..hehe..so so.;)

Nazatul shima said...

fakhrur razi: haha..bukit melawati bukan kat ganu la..heee

Nazatul shima said...

feckry: wah!yeke.??xmo ajak aku??hehhe..xujan pon..meh le..

Nazatul shima said...

said: salam..tq 4 visiting..;)

Nazatul shima said...

nunu: bley dear..sile2..hehehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam...oo..tq ye..;)

Nazatul shima said...

meniti senja: jeles la tuh..hehee