Thursday, October 21, 2010

Sibuk aje

Hello hello hello! Seperti biasa, aku akan mencuba sedaya upaya untuk mengupdate blog setiap hari. Azam aku untuk 20102010. Haha. What a lovely date semalam untuk sesape yang nak kahwin dan berkapelan. Sweet kan cik dee. ehehehe..

Ada orang tak mau tengok kita senang. Betul tak? Ada je yang nak dikomen, kritik. Walau sebenarnya, aku langsung tak menganggu urusan mereka. Wth hah you people? Apa yang kau tak puas hati? Sampaikan cara aku berpakaian ke tempat kerja kau nak bising? Ada aku bercakap hal buruk pasal kau ke? Mak aku tak ajar aku maki-maki orang, tapi you are across your line dear!

Macam la aku pergi kerja pakai bikini. Kalau aku pakai macam tu, memang patotla kot kau nak bising-bising. Ape kejadah ntah. Macam la aku menganggu gugat kedudukan kau. Nape kau tak bising dengan orang laen jugak? Nape dengan aku? Ni lah perempuan. Ada je tak puas hati. Go to hell la. Walau kat luaran kau nampak aku macam sengih-sengih kerang aje, tapi kau tak tau yang aku jugak boleh memaki hamun. Boleh sangat la noks. Cuma aku aje tau batas aku dengan orang yang lebih tua macam mana.

So, respect me if you want me to respect you dear.

(mood aku sangat marah dan aku mintak maaf for any kekasaran dalam entri ni)


16 comments:

besi said...

happy 201010 shima...
gud day...ya

Rebelle Me said...

i dun mind..
hahaha

AZLIN said...

haha..sabor..orang mmg camtu..dia jeles tu kot shima lagi lawa dari dia

Dee Zahari said...

patot la nk pakai baju kurum jah skmo.
hihik.

just ignore that suck person

Nadd said...

this week's issues = respect and manners kan shima..
penat kalo kite je yg polite tp dorg rude cam haram..
pffftt!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

maaf ko diterima...

misz benida said...

xpo ma..mroh lgi..ckit bru tu..hehehe..meme betina yg pnya hasad denkis gtu..xsoh duk cro dio la..

Nazatul shima said...

besi: thanx ya besi..;)

Nazatul shima said...

fara: ko mmg xmind pon..hahaha..

Nazatul shima said...

azlin: eh, shma mne de lawa la azlin..cume org tu nape ntah..aduh..kna sindrom down agknye..

Nazatul shima said...

dee: hor..sbb tu las..hehee..msti cip dee trtanye2 skmo..hehee..:P
mmg ar..malas layam eyh..

Nazatul shima said...

nad: yup nad...menci taw ngan org cm gini..ntah la..xpenah nk puas ngn org laen..pasni, jgn bgi org pijak kepala kite..

Nazatul shima said...

meniti senja: haha..sengal,but tq..

Nazatul shima said...

mida: hor..tu kate..payoh weyh kalu keje nge org tine blake neih..banyok pesem..aduh..

Moumo said...

btol2,
kt opis aku ade gop ore gne..pkai tshrt kate aku sexy,pdhl aku
pilih yg longgar2 dh dtg opis,
aku pkai bju kurg pn kato sexy..kalo aku pkai tube tu nk kate sexy laen la..
byk kali dh kne weh,stress!!!
aku plik la ngn prpn2 kt opis neh
sabo je la

yuyuEyuliAnayusOf said...

saba ea akak.
org mmg taley tgk kte senang.
cantek ckit pon taley.
pantang tgk org laen lebeyh ckit.
iskh, geram kan? =.=