Tuesday, October 26, 2010

Samuraian vs Binim Samuraian

Samurai boleh diklasifikasikan sebagai panglima mahupun pendekar yang handal di zaman Jepun Yamashakakiku. Tapi, aku bukan nak cakap samurai yang zaman Jepun nippon paint tu. Ni, aku nak cakap, samurai di zaman alaf baru ni. Bukan guna pedang mahupun perisai. Hanya semangat assobiyah yang pentim! Sangat pentim!

Samuraian- Ditubuhkan khas untuk anak-anak jati Kelantan dan Terengganu. Ehehehe.. Tapi, aku bukan tergolong dalam group ni. Tapi, aku tergolong dalam group Binim Samuraian. Binim tu stands for wife. Kahkah. Idea asal oleh gf Lalok atau amir, dan si pengcreate group ni aku, cik gayah gayah gayah! hahaa..

Motif die bukan apa. Just for fun dan pada masa yang sama, dapat berkenal rapat dengan gadis pujaaan samuraian. Ehehehe.. Setakat ni, ada 24 members dan akan bertambah sekiranya si bujang samuraian berjumpa dengan gadis pujaan mereka. ;) lol.

p/s: pada sesiapa yang berkenaan, sila mencari calon untuk diri anda. ;)

18 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

carik2...

Aus MeLankoLik said...

kompem dapat calon ke , atau ikut luck ni ? hahaa

Nazatul shima said...

carik cepat..heheh

Nazatul shima said...

aus: hahaa...luck pon ade gak sikit2..hehehe..

Mr feckry said...

gua suria baja hitam..ape kess

Uruchimaru @ kf said...

uik mcm menarik je..bole join ke? hihi.....

MSOM said...

Nazatul,
Kena daftar tu di bawah akta pertubuhan

~eZmALiZa~ said...

lama tak datang blog nie..haa...carik..jgn tak carik! :P

misz benida said...

meh join group ambe..

samuraiki.

Jelly Beku said...

hi i follow blog u tau..hope u dont mind

Nazatul shima said...

feckry: tu zaman kanak2 la..hahaha..

Nazatul shima said...

kf: cannot la...ehehe..

Nazatul shima said...

MSOM: hehehee..xpe..bukan group yg membawa pembangunan sejagat pon..hehee

Nazatul shima said...

azma: carik ok...ley carik je, tapi xley join.ehehehe..

Nazatul shima said...

mida: haahahaa..pelik nguh name group mu mida..haha

Nazatul shima said...

jelly: oh, of cos i dunt mind dear...thanx for ur support..;)

Mimi ! said...

eh, gpo dh url blog samuraian tu? dop igt. nk skodeng ckt.

Mimi ! said...

eh, gpo dh url blog samuraian tu? dop igt. nk skodeng ckt.