Friday, October 15, 2010

Hair do

Jeng jeng jeng!! ;)

Ok, entri kali ni aku cuma nak tanye opinion kau pasal haircut yang paling cantek la kau rase, and suit with you. Aku nak survey buqey dulu before buat decision nak potong rambut. (T__T) Tak nak potong actually, but tetibe aku rasa kalau tak potong, memang orang tak tau beza antara aku atau nenek kebayan. Nahas!

Pikir-pikir nak buat cam rambut BCL ni. Cantek dowh! Phewwitt!~ :) Lame dah sebenarnye aku tak potong rambut pendek camni. Sweet and nice kan? (drooling eyes)

sumber dari BCL's fb

Pikir punya pikir lagi, nak buat rambut cleopatra. Tapi, aku takut jadi macam abu bakar ellah plak. Hekhek.

sumber dari BCL's fb jugak yaa.

gile cantek kan???!
Cik barber, boleh buat rambut aku jadi cantek macam ni tak?? Please......

12 comments:

Mr feckry said...

rambut atas tu kene potong ikut style btul, kalau tak nanti nampak macam helmet trojen

Moumo said...

aku pn nk style gtu gop
mne aci niru aku
hahah
comey gile
at first aku nk wt cm yg cleopatra tuh..
tp almaklum la muke aku ne xcm barbies,so aku nk wt yg 1st picce bunga tu
lawa dop?
try mu search julie woon,yg rmbt mcm ala2 bunga tu..aku nk wt gtu ah
(pnje lop komen aku.kekekeke)

Uruchimaru @ kf said...

potong jgn xpotong <--- mcm iklan dh

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau BCL memang nampak nice n baru kan...
:)

Nazatul shima said...

feckry: hahaha..tula pasal..kalo jadi helmet, tros botakkan kpale..hehe..

Nazatul shima said...

mc la: hehehe..mne de aku niru..ni idea baek dari otok aku..ehehe..emm..mmg sweet gile stail ni..aku pon ske..hehe..;) oo..aku google dh..tpi pic hop ane se?? aku jadi rambang mate tamboh2 tgok pic laen..hahaa..

Nazatul shima said...

kf: iklan tm..hehee..

Nazatul shima said...

chila: tq bro..;) ok, insyaallah..nnti sy join kontest tu..

Nazatul shima said...

meniti senja: ko mmg salu nk boikot aku..hehe..

ejoncb said...

aku sokong yg atas cima..hehe..yg bcl..aku pun nk ptg gitu..kehkeh..

Moumo said...

ngeh la mu ne..die style ala2 bunga gop la..
mu jange dok rmbg mate tgk gmba sexy ye plop.kehkehkeh