Monday, October 25, 2010

FFM dan TBA5959

Maaf la ye. Tajuk entri yang mungkin kau tak ley nak belah dua. Ok, akibat urusan yang memang tak dapat aku nak elak, semalam aku tak dapat nak mengupdate blog. Cuma hanya mampu menukar header dan bentuk muka blog aku sahaja. Tapi, kau kesah ke masalahnye? Kompom tak kesah.

Semalam kau tengok FFM? Bukan farah fidah mungil, tapi Festival Filem Malaysia noks. Sangat teruja aku tengok, pasal ada Zizanus Agustusi. Lawak tahap dewa dewi. La minah la minah ey ey! Waka wakaf che yeh! Ya ampun! Macam mane kau ada idea nak nyanyi macam tu? Think out of the box! Bagus! Macam tu kalau nak berjaya! Aku puji kau Zizanus Agustusi! ;)

Pagi kelmarin, aku memecut laju TBA5959. Tengok kat meter dah 140km/hr. Oh! Aku kena slowkan. Kalau aku sampai awal kat Besut, nanti ayah aku marah. Kehkeh. Memang betol jangkaanku. Ayah aku call tanya ade kat mane. Selang beberapa minit, mak aku plak call tanya ada kat mane. Pastu, pukul 8 tepat, cik bf plak call tanya dah sampai ke belum. Hihihi.. (derang risau aku bawak laju sebenarnye) :(

Moral of the story, bawak slow-slow kalau nak jimatkan minyak. Hehehe.. (pesanan penaja cik bf) Haih.. Saya nak follow awak je sebenarnye. A drifter. Kehkeh.

12 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang layan zizan...
hehehe...

Nazatul shima said...

tau xpe..aku pon..hehehe..

Rebelle Me said...

mst bwk skyline ni..
sbb tu ley ljuuuuuu~
:p

AZLIN said...

drive laju-laju itu besh..kalo slow kang gntuk plak. kalo laju otak pun turut sama aware mende2 kat sekeliling

Tihara said...

dah baca dah doa..

drifter yer..hati2 taw,jgn laju2 sangat drive..hehe, peasnan penaja ni..

~♥ Mawar ♥~ said...

bawak lelaju ni best kalo tak kena 'faedah' lagi.. tp bila dah kena.. hmm~

Nazatul shima said...

fara: ahahaha...kalo aku bawak skyline kompom 200km/hr..ehehehe...:P

Nazatul shima said...

azlin: ha ah..betol tu..dah la awal pagi tolak ke besut..mmg ngantok..sbb tu kna bawak mcm tu..

Nazatul shima said...

sis: ehehehe...dah bace bismillah b4 bawak..hehe..emm..xslalu pon bwk mcm ni..:)

Nazatul shima said...

mawar: haa...tau xpe..isk3...xcheck pon lg 'faedah' ni..huhuu

StingRay said...

"Semalam kau tengok FFM? Bukan farah fidah mungil, tapi Festival Filem Malaysia noks. Sangat teruja aku tengok, pasal ada Zizanus Agustusi."


Farah fidah mungil? Farid Fauzan Mungil boleh noks?.haha..

drive slow2 beb.

Nazatul shima said...

hahaha..ley aje..asal ade FF tu..hihihihi..
ok orait..thanx..:)