Sunday, September 26, 2010

Susuk

Susuk. Bukan susuk menyorok tu ye. Ni susuk yang artis-artis ngan orang-orang kaya suka sangat pakai. Susuk bukan takat muka aje ye noks. Semua tempat boleh letak susuk including $%%^#.
Susuk ni orang pakai untuk cantek la, suara sedap la, muda la, dan selanjutnya. Aku pun kurang mengetahui. Hehehe..

credit to nenek google.
Tapi, yang aku nak tekankan kat sini, sape-sape yang pakai susuk, kebanyakan susah nak dapat anak atau mengandung atau mendapatkan zuriat. Why people?? Why? Hukuman Allah? Itu salah satunya yang memang kita wajib tahu, and satu point lagi yang nenek aku story tadi, susuk ni sebenarynye panas. Di sebabkan kepanasan susuk tu lah, menyukarkan someone untuk dapat anak. So, beware people. Aku dah warning korang neh. Jangan plak gatal-gatal lagi nak tempek tanam susuk kat mana-mana part body anda. Jauhi perkara terlarang ini ok peeps!

Semoga Allah menghindarkan diri kita dari melakukan perkara yang dibenci oleh-Nya.. Amin..

7 comments:

Mr feckry said...

haram tau, jangan pakai tau.

misz benida said...

hbis la aku..pahni keno pecat la susuk nih.
huh.

Kyuubi_85 said...

kalau pakai susuk supaya leh dpt ank cmana pla? hehe

Nazatul shima said...

feckry: tidak akan pakai feckry...mintak allah jauhkan sy dari semua ni..amin..

Nazatul shima said...

mida: laa..mu paka susuk??hahaa..patot la lawo semace neh..hehee..

Nazatul shima said...

kyuubi: eh, ade ey mcm tu..huhu..xtau plak..hihihi

zhOprenIa said...

tetiba teringat kat dato' Siti. isk..dont think negative.