Thursday, September 16, 2010

Refresh after long rest.

i miss to write. so that's why i am here. fuh! raya yang agak menarik this year. fully happy with my sedara mare sanak saudara. cuma rakan handai tu agak kurang. mungkin kurang bersosialkah? haha. gedik.

sangat banyak benda aku nak cerita sampaikan tak tau nak mula yang mana. i start with trip aku ngan family ke kelantan la yep! :)

start with kuala krai ke rumah cik faiz, pastu ke pasir mas, rumah gf angah aku and last kat pengkalan chepa, rumah gf along aku. long day trip. sangat penat drive. konvoi 3 kereta. along, angah dan aku. happy sebab dapat konvoi ngan siblings camni. kalau balek raya nanti, konvoi camne jugak la. mesti sunuk. kihkih. :)


insyaallah, along aku kawen next year and angah aku this year tunang. aku? he he. just wait and see lah. tengok lah tahun depan ke, dua tahun lagi ke. depends on him. hihi. gedik. cepat betol masa berlalu. dulu, duk selalu maen bola sepak lagi ngan dieorang, tup tup sekarang dah nak kawen. sedih pon ada. ntah la. aku pon tak tau nape aku sedih. huhu. :(

ok la, aku stop dulu kat sini. buah hati call. ;)

12 comments:

Kyuubi_85 said...

seronok dia beraya.. haha x thn dah ke nak kawen? :)

Nazatul shima said...

beraya mmg sunuk..hehehe..oo..ley tahan lagi..ehehe..

Solehah said...

btl tu sekejap je masa berlalu.

yuyuEyuliAnayusOf said...

selamat hari raye :)

Mr feckry said...

betul juga, lu bile ek

zulkbo said...

Eid Mubarak Kullu Am Wa Antum Bikhair
Ampun dan maaf andai ada kesalahan
di antara kita...

~SukEMakAn~ said...

cma...jom kawen skali
sep blanje
keh2~

Nazatul shima said...

solehah: tu la sis..dulu masing2 duk gadoh2 lagi..hehehe..

Nazatul shima said...

yuyu: selamat hari raya dear..;)

Nazatul shima said...

feckry: aku lmbat lagi..tunggu abg2 aku dulu la..hehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam keampunan dari saya jugak kot2 selama berblogging ni ada terguris hati..

Nazatul shima said...

ina: hahaha,..xmau2!!!aku nk kawen kasik spesel..xmau wat skli ngn ang..hehe..