Wednesday, September 1, 2010

Pre-Introduce with my new bf :)

Noon everybuddies!! :) Lagi 4 jam lebey nak bukak pose. harap semua bersabar yep. jangan gopoh gapah. cool dan tenang aje. yang penting jangan membazir time pegi bazar tu. Hehe.

Alhamdulillah.. Aku belum cerita lagi kan kat sini. Bukan niat nak berbangga mahupun menunjuk, cuma ingin aku kongsi kegembiraan aku yang terpendam bukan kemain neh. Aku dah dapat pakwe baru! Kehkeh. Nama dia Tengku Badrul Amin. Kif kif kif. Atau kalau nak senang ingat, panggil TBA ajew. :) Hehe.. Janganlah korang anggap aku ni maen kayu 60 belas plak. Takpun bayang aku neh playground playgirl plak. Aku tetap setia dengan cik isketambola kus. One and only. Eces! Hehe..

Nanti la aku introduce die kat korang ye. Dia still lagi dalam proses nak mengenali dunia. So, kena ajar die slow-slow. Kehkeh. Ok peeps! Do not farting please! I pass away first. Bubye.. Hehe..

18 comments:

~SukEMakAn~ said...

poyo kamoo!

mcjust.lol said...

berapa bulan umur dia?

Mr feckry said...

ek eleh

Nazatul shima said...

ina: kamu pon same!hehehee..:P

Nazatul shima said...

mcjust: emm..baru beberapa hari..kecik je lagi..hehe..

Nazatul shima said...

feckry: ape yg ko hek eleh tu?hehehe..

Fida Faizal said...

salam . wah . fida tak sabar mahu mmbaca ini :) sambungan nya :P
weee

NUNU EERA said...

mesti cute TBA u 2..;)

naz said...

haha ok comel

εїз Cik Fasya εїз said...

TBA?
let me guess..kete kn..hehe~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

anak sedara baru???

Nazatul shima said...

fida: heehehe..xde pape pon fida..menda biase2 aje..:)

Nazatul shima said...

nunu: yup..sangat cute!:)

Nazatul shima said...

naz: asal ko gelak wey..hahaha..:P

Nazatul shima said...

fasya: hahaa...tunggu ye fasya....:P

Nazatul shima said...

meniti senja: hehehee..anak sdare baru..emm..boley la...hehe..

ejoncb said...

owh ku tahu siapakah gerangan nya!!!!...haha

misz benida said...

kau curang trhadap diriku.

huh.