Friday, September 24, 2010

Fun fair ini kami yang punya!

Akibat taksub dengan gaji yang akan masuk, kami rela tunggu kat atm machine starting from early 1130pm until 12am something. Aduh! Sekali, semua out of service dan semua pulang dengan kecewa. Haha. Sengal. First and last aku buat kerja gila camneh. Hoho.

Nak jadi ceritanya, keluar umah dari pukul 8 lebey sampai la dekat pukul 1 pagi baru balek. Giles! Ni semua pasal nak draw duit gaji. Tak dan dan tunggu esok. Kehkeh.

Resultnya, sempat la aku menjengah ekspo fun fair yang sangat mengejutkan aku, pasal takde orang dan khemah-khemah itu sangat lah sikit. Ciput. Baik tak payah buat fun fair. Hoho.
Akibat tak ramai orang, mule lah aku start snap pictures. Yelah, takde orang, buat ape nak malu kan? Haha.

housemateku kak aya. she's nice! suke kacau aku.isk3..

intan the extreme driver. hehe..

cakk!!! hehehe..:)
sampai di sini saje kawan-kawan! Next entry pasal kawan aku kawen ok! Hihi. Marathon update. ngeh2.

11 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wah sana sni bloger citer fun fair..ayuh,jelesnye!

Kyuubi_85 said...

best ye ko.. masuk fun fair kosong.. haha

Moumo said...

bebe bkpo nuffnang tamo kua?
huhu
gne nk wt?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lame aku xg fun fair nie...
:)

Rebelle Me said...

kulit anda puteh bercahaya..
ape rhsia anda??
hahaha

Nazatul shima said...

kf: oo..yeke?? musim fun fair kot skank nih..hehe..

Nazatul shima said...

kyuubi: ha ah.bes..tapi yg xbez, tmpt jual2 sikit je..huuhu..

Nazatul shima said...

mc la: xmo kuor? mungkin die xkuor lgi tu..kdg2 ade kuor, kdg2 ade xkuor..jgn risau k..asal mu letop je code iklan kat blog mu..:)

Nazatul shima said...

meniti senja: ok..next week yep..hehe..

Nazatul shima said...

fara: hahaha..semulajadi dan ditambah dengan sedikit efek cahaya disitu..hahaa..

Gayahspears said...

cumelnya dye~ polo kamoo jugak ya :)