Tuesday, September 28, 2010

cara budak sekolah menengah berdating.

Sangat letih lately dengan kerja yang ntah pape. 2 hari macam 2 bulan. kehkeh. but, enjoy je aku luang mase kat Ekspo Pendidikan. Hihi. Best sangat, pasal tetibe terjumpe Farid Kamil! Gile kau?? Terkejut babun aku sekejap. Rupa-rupanya bukan Farid Kamil, tapi Furud Kumul (nama rekaan semata-mata, tiada kena mengena dengan sesiapa). Haha. Tapi, wajah mereka sama, gile memang sama, cuma Farid Kamil tu kurus sikit dari Furud Kumul neh. Gagaga. Naseb baek aku tak sawan kat ekspo tu. Kalo tak maunye aku masuk icu 4 bulan.

Baca perenggan bawah neh dengan perasaan yang gile takut ok akibat jerkahan si perempuan ini .
si pempuan budak sekolah menengah: "Eh, jalang la jauh sikit..! jangang dekak ngat..takut cikgu napok..*"

*kalo tak paham ape yang aku tulis kat atas, cuba call aku k! Haha.

si bf perempuan budak sekolah menengah: "Hah?? Ok..ok.."

Si perempuan sekolah menengah bagi arahan kat bf dia yang, ermmm.. tak berapa nak kacak tu, jalan jauh-jauh dari dia. Risau cikgu nampak. Haha. Lawak betol. Cakap kuat-kuat sampai gegendang telinga aku dapat kot dengar dengan baek. Haha. Cara budak-budak sekarang berdating. Dating dalam ekspo. Wow! Menarik tertarik kau memang deball!Kihkih. Si bf ni ikot aje la minah ni ke hulur ke hilir. Sampai si gf nak rebonding pon, dia tunggu. Bagus betol! Hehe. Penyayang sangat! :) Ok, dah mengumpat. Sekarang let pics show us the story okai! ;)

salah satu booth yang sangat laku dengan jual baja. Laku pok cik wey!
Justify Full
ok, muka riang ria pasal dah abes keje! kehkeh.
Esok masih ada satu hari lagi. More pics will update soon. Insyaallah. Kalau aku ni rajen la nak snap pics okai! Hehe. Papai peeps! Nitey nite olsss! :)

10 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho masa masing2 sedang innocent ;D
kan bagus mereka kekal sampai ke tua bgitu xD

MuNsYi SaMa said...

lawak bdak2 zaman skang. :P

Kyuubi_85 said...

haha.. lucu2.. kalau dulu mesti malu2 kan? haha

Mr feckry said...

jap, kenapa jalang?

Nazatul shima said...

fakhrur: ha ah..btol tu..hehe..ni time2 mude je sweet cmtu..hehe..

Nazatul shima said...

munsyi: lawak n sweet..ihihih..

Nazatul shima said...

kyuubi: hehee..tula..kalo dulu2 nak pandang muka pon segan..ahaha..

Nazatul shima said...

feckry: jalang tu mksud die jalan..walk..hehee..

ejoncb said...

hahahaha...ingt kan dia jerkah mu td cma..

LostVirus said...

weh dok best ke mung kerje kat Ekspo tu hahaha...
takpe lain kali aku dok panggil doh la mung berkerja hahahah...
11hb ni ada program nk gi purtra jaya lok...hahahah..