Wednesday, September 1, 2010

Buka Puasa Exec IT di CHEF

Halow halow semua! Selamat hari merdeka! Sudah merdekakah kita? Pikir la sendiri yep noks noks sekalian.

Semalam, pergi bukak puase untuk geng-geng exec IT. Tak la meriah, pasal bukan party ke haper. Just bukak puase beramai-ramai aje. Aku ngan along je yang buat baek la kan pakai baju kurung, yang orang laennye sume pakai seluar ajes. Haha. Takpe, along cakap, kami paling comel pasal pakai baju kurung. Memang masuk air betol minah ni sorang. Haha.
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
Sempat juga semalam pegi terawih. Yela, ingatkan tak sempat, kot-kot la balek lambat. Tapi, alhamdulillah, aku sempat juga buat terawih. Rasa gembira sangat buat terawih. Tak tau la kenapa. :)

Ok, tu aje buat masa skank. Aku nak sambung buat kerja. :(



7 comments:

Mr feckry said...

gua rasa macam pernah pegi tempat ni..katne ek

fikah mus said...

pakai baju kurung tu cun je tengok.
hehehehe.

~SukEMakAn~ said...

ak lapa tgk makanan tu cma!

Nazatul shima said...

feckry: ni kat area besut..chef restaurant..:)

Nazatul shima said...

fikah: haih..kuat tol pujian tus..ade makne tu..ekeke..

Nazatul shima said...

ina: aku makin lapa jugek!hahaa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

giler banyak...
;)