Saturday, September 25, 2010

Best Friend's Wed! :)

Semalam aku janji nak citer pasal kawan aku kawen kan? Ok, ni aku nak start citer ni. Intro dulu. I called her Da aka Fariza Suhada. Dia kawan baek aku sejak dari kecik sampai skarang dan as a result, aku diminta untuk jadi pengapit on her wedding. Cuak giles. First time kot jadi pengapit orang neh. Seriau aku duk atas pelamin tus. Hoho.

Alhamdulillah, sah sudah dia jadi wife kepada Is. Amin.. Dah kawen bestfriend aku. Tunggu turn bestfriend yang laen plak. Ngeh2.
Mempelai dua sejoli. cantek member aku ni. bila ntah orang nak make up kan aku jadi cantek macam ni. Huhu. Tak pernah dowh make up kat kedai. Maen tempek aje aku ni. Mula la berangan nak pergi mane-mane yang boleh aku make up kat kedai. Haha.

sory yep, pic agak kabur, pasal act pic ni gelap giles. Lighting tak betol. Haha. Pelamin tu cute. Aku suke sangat! Love tu cute! :)

Canteknye pengantin sebelah aku nih. Jeles i! Nak cantek jugak!!! Huhuhuhu.

Semoga, bahagia ke anak cucu dear Da. May God bless you in everything you do. Amin... Cepat-cepat dapat anak ok! Tak sabar nak tengok anak kamu. Ngeh3. ;)

10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

cma ,meh sni kf nk bisik..

"urg tua ckp ,klu kite dh jadi pengapit,x lame lagi giliran kite naik pelamin.."

fairuz said...

heheh..aku kawen 10 thn lagi.lame tak?ahaha

gadis yang ingin kurus. said...

woa.. lawa giler.. nak kawen jugak !!
hahaha..
smoga berbahagia kwn baek kak nazatul ,.. *sopan tak? heh.

zarasisters said...

bestnya jadi pengapit.

misz benida said...

mu bilo pulop?
hehehe
xpo2,ambik berkat jadik pengapit des.

Nazatul shima said...

kf: huhuhu..yeke kf?? ish..mcm mane nk kawen..kusus kawen xpegi lg ni..hehee..

Nazatul shima said...

fairuz: klo skank still muda, kirenye 10 taun tu kejap jela..hehee..:D

Nazatul shima said...

gadis: sopan sgt dear..hehee..bez kan kawen awal..dpt anak time mude2 lg..hehe..

Nazatul shima said...

zara: best, tapi takot..huhu..

Nazatul shima said...

mida: aku xtau lg..tggu si lelaki la..haha..amek berkat dulu..hehe..