Thursday, August 12, 2010

Konvokesyen Uniten :)

Alang-alang mood mengupload pics, so apa salahnye la kan, aku share ngan korang semua aktiviti aku weekend lepas. Hihi. Konvokesyen uniten yang ke 13 kot. Kalau tak silap aku la kan. Hehe.

Aku pergila nak meriahkan konvokesyen angah aku ni. Terserempak plak ngan rina. Just say hi aje, tak sempat nak sembang-sembang pasal aku ni duk kalut nak carik family aku yang bertapa kat mane ntah. Ekeke. Rina, u are hot in red!:) (da puji rina, pasni kasik duet nuff sikit kat shima.Hehe)

So, layankan aje pics ni. Nak tengok banyak-banyak lagi, boleh la usha kat facebook aku okai!:)





Ok. Dah. 3 keping aje ok! Hehee. Get more kat fb aku. Alahai. Bajet artis lagi. Menci betol! Haha. Lantak la.
Time ni, nak pegi dewan kena jalan kaki. Naseb baek kami ni semua atlet-atlet skolah. Jalan dengan kejayaan. Haha. Park kereta kat Ilmu, then ber'walking'an menuju ke dewan. Sangat malas nak tunggu bas. Ada ciri-ciri manusia yang cekal tak kat situ? Ada? Ow! Tq noks!:)

19 comments:

Mengenali Diri CT said...

Comel la adik ni....:)

zulkbo said...

salam..
tahniah buat yang
konvo tu..sapa erk?
tak di beritahu pun..

Nazatul shima said...

sis ct: tq sis..u too..:)

Nazatul shima said...

zulkbo: oo..yg konvonye abg sy..angah sy..ehehe..

Hamzah Ian said...

oo. abg yg konvo.. kamu bile konvo??

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

konvo konvo konvo~
xsabar nk konvo..
insyaALLAH thun dpn..
doakan kina ek..hee.
jemput dtg skali..hek2..

Mr feckry said...

tahnia buat lu punya bro

Fida Jai OWN said...

wah . seronok lah bersama encik . heee
cma tetap comel :)

Cik Aan said...

tahniah to ur angah..=)

Nazatul shima said...

hamzah: sy da lame konvo..:)

Nazatul shima said...

kina: oo..ok dear..sabar taw..hehee..jgn lupe beli baju cantek2..kekee..

Nazatul shima said...

feckry: okai bro!:)

Nazatul shima said...

fy: ha ah..sonok la..sume ade..:) ow..malu i fy..hehee..

Nazatul shima said...

cik aan: thanx aan..:)

cik helena said...

kem salam kat angah wakakah

Ogy said...

salam ziarah dan salam ramadhan...

nk komen kat shoutbox tak boley le pulak....tgglkan jejak kat sini je ya....nice blog :)

Nazatul shima said...

cik helena: hehehe...ok..insyaallah sis..:)

Nazatul shima said...

ogy: salam..yeke xley nk komen..mesti ade error kat mne2..emm..papepn thanx ye ogy ziarah sini..:)

salam ramadhan...

ElyaElmo said...

eh cma g sana yeh???klo elya gi..mesti kietr jmpe kan!!!:D