Sunday, August 22, 2010

Kesukaanku ialah

Salam 1 Terengganu, Kelantan, Selangor, Penang, Pahang dan seantero dunias!

Sekembalinya aku ke besut, kepala hotak aku makin sakit. Pening. Ada ura-ura nak demam. Demam ape? Sakitkah? Rindukah? Problemkah? No no no mucca (pinjam perkataan dari kawan isketambola. sorry sifu nije mucca!) Kihkih. Tapi, kompom aku nak demam. Cough, flu. Totally attacking myself right now. Alhamdulillah. At least, insya-Allah, my sins will be wipe out. Amin,,

Today, quite lazy nak bangun dari tidur. Mamai mamai mamak lele. Tambah-tambah nampak bantal berpeta yang agak empuk dan enak tus. Haih. Mahu aku berguling-guling tuk second round. But, demi tanggungjawab, aku rela! Aku rela tidur balek sekejap. Pastu bangun agak lewat. Haha. Sayang beb kat mata aku neh! Gagaga.

si pink hippo, si fafa dan si jersey bersama aku mess our living room. Kehkeh. Malas nak tidur dalam bilek. Haha. :) Hali hali aku mau tidur itu sama kat luar. Bilek aku hanya tempat tuk solat dan bersiap siapan.

8 comments:

ejoncb said...

hahahaha...comey gile mu nih cma..lukisan mcm awin jah..haha

Mr feckry said...

ahad adalah hari malas sedunia

Nazatul shima said...

ejon: hahaha..dh lukis paka paint jah..mmg jadi gitu las..hahaha..

Nazatul shima said...

feckry: yeah!absolutely!!!

~SukEMakAn~ said...

sebbek ang de sebot penang gak cima
kalu x,,,mmg la
kite putus kawan
haha!!!!

DyaClarey said...

paling takot bila syg sgt kat mata sebab selalunya akn berlebih2an. sampai terlupa nk bangun pegi keja!!

Nazatul shima said...

ina: hahaha..mmg la..penang tetap di hati yang!!!:)

Nazatul shima said...

umi: ha ah...haha..sbb tula salu ponteng klas dulu..hehee..cma la yg pontengnye..hehe..