Monday, August 2, 2010

DREAMS AND REALITY, IS IT RELATED?

Dreams are loudly spoken than reality. In fact, dreams are more plain. Believe in sixth sense? Bukan band indon tuh. This one, sixth sense yang ada kebolehan yang luar biasa. Aku takla ada benda-benda ni.

Satu benda yang menakutkan aku. One night, aku bermimpi pasal something ni, situation, person, incredibly exactly the same just like in reality! Allah Maha Besar! Seriously spoken, i've been in that situations frequently. Sangat menakutkan dan aku ada story kat cik isketambola about that, dan dia pon agak terkejut pasal benda yang aku mimpi tu relate ngan apa yang akan berlaku. Mostly, esok tu something will happen.

Ya Allah.. Aku sangat takut.. Dan aku mohon pada-Mu Ya Allah, semoga aku tak disesatkan dengan benda-benda yang macam ni..Tetapkan akidah ku Ya Allah.. Amin..

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dekat kan diri dengan-Nya kwn...
;)

Uruchimaru @ kf said...

dejavu mungkin kamu nie!

Nazatul shima said...

senja: pasti!aku xmau terpesong akidah..subhanallah...

Nazatul shima said...

kf: dejavu tu ape?

enyheartsdiamond said...

kdg2.. mimpi itu petunjuk.. cuma background scene nya yg berbeza.. i experienced it ;)

zulkbo said...

salam..
mimpi kategori apa
tu erk?

zhOprenIa said...

eh eh..macam citer ilusi kat tv3 tu la. =)