Friday, August 27, 2010

Body Tercun!

ImageHost.org
sumber: tuan google
Opocot! Terkejut jap tengok. Kenapa dia buat muka macam tu? Mesti nak kasik urat-urat badan tersembul keluar kam?
Aku tak dapat bayang, macam mana boyfriend dia nak jaga ni. Kompom, paling sikit pon, 50 belas botol minyak kena beli, nak kasik body oily cam gitu. Uih! Gile berketul-ketul. Hari-hari mau pegi gym neh nak kasik badan camni. Makan pon mesti sama banyak ngan laki. Kekeke.

Sekali dia kasik penampar kat aku, mahunye aku terpelanting. Kalau tak pon, abes-abes busuk pon pipi aku kompom lebam. Hoho.

Yang penting aku nak tekankan kat sini, rambut kat depan tu. Phewitttt! Ayu gitu. Walau badan sesasa malik noor mahupun The Rock. Haha Gagagas. Moralnya, walau fizikal tak sama dengan girl laen, keayuan tetap perlu dijaga. Hehehe..

19 comments:

twinkle twinkle said...

WAAA PELIK

mcjust.lol said...

wauwwwwwwwwww! o.O

Mr feckry said...

takkan la tiap2 hari nak sapu minyak tu

Halimkk said...

alamak, terkena aku

Pinky Pixie said...

ayoo. sexy. kurg pahala pose dah.. hihi..

Nazatul shima said...

twinkle2: mmg pelik..hehehe..:D

Nazatul shima said...

mcjust lol: hahaha...trbkak mate luas2..hehehe..

Nazatul shima said...

feckry: yela..nk kasik oily cmtu, mmg la kena hari2..kehkeh..

Nazatul shima said...

halimkk:hahaha...ko ingt ape wey...

Nazatul shima said...

pinky pixie: hehehe...jgn tenung lame2..:P

Sharinginfoz said...

alamak batal air sembahyang saya

fikah mus said...

ni tak payah tunggu penampar, kena tujah ngan jari sikit,dah melayang.

zulkbo said...

Salam bertandang lagi
Al-Quran,mukjizat Nabi Mohammad SAW
sepanjang zaman..bersamalah kita
mengamalkannya dan mendapat
menafaat hingga akhirat..wallahualam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape kate ko cuba...
;)

Nazatul shima said...

sharing infoz: asal batal plak..hahaa..

Nazatul shima said...

fikah: haha..tula pasal..jari pon da mcm nk berketul2 tus..hehee..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam...thanx for remind me koi..insyaallah..thanx again..

Nazatul shima said...

meniti senja: sengal la ko neh..hahaa...

ejoncb said...

hahahaha..cuba kita imagina cip cma jadi taf begitu yer...