Friday, July 23, 2010

SULIT

Okeyh. Aku kan bukan artis, so aku tak perlu takut la kan nk post pics. Yeah. Tulah kebebasan sebagai common people. Kahkah.

Before pegi KB Mall sempat aje snap pic dalam umah sendiri. Gile udus umah aku. Macam bukan umah anak dara. Haha. Takpela. Umah ni bukan aku nak duk selamanya. Ruang tamu agak udus, tapi bilik aku agak cumil la. Ngeh3.

Depan pet shop pon baek aje nak posing. Comel giler tortoise sekor tu. Geram! Macam nak curik, tapi takot kena tangkap ngan pak guard. Sia-sia aku tido dalam lokap nanti. Kehkeh. Nak pics lagi? Pegila add fb aku kalau jumpa. Alahai. Bajet artis lagi. Lantak. Gagaga.~

12 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak add...
tapi xjumpa lagi...
ngah mengesan nieh..
;)

Nazatul shima said...

hahaa..ko tgh mngesan ey..kalo ko jumpe mmg hebat!hehehe..

Mr feckry said...

sokong2..tu la yang best tak jadi artis

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ok..
aku ngah mencuba..
;)

deus X machina said...

posing memanjang

misz benida said...

i am a pemes gurl.
hehehe

Nazatul shima said...

feckry: ha ah..pasni kalo ko agak2 nk jadi artis, amik air smayang dulu..ehehe..

Nazatul shima said...

meniti senja: yela tu ko..hahahaa..

Nazatul shima said...

deus: bukan memanjang..memendek la..hehee..

Nazatul shima said...

mida: mu mmg da pames dh kat ump tu..hehehe..:D

..DaK KeCiK.. said...

Shima ko xde fb errkk?
Ritu aku nk tag pic ko tp xjpe la plokk..nanti aku tag kat Blog jelah erkk..huhu

Nazatul shima said...

hah??tag pic?pic pe ni inda??huhu..