Sunday, July 18, 2010

SEKADAR RENUNGAN

Sangat lama aku tak update blog. Mood berblogging hilang. Please help me kawan-kawan. Now, busy with my works and life. Kehkeh.

Kadang-kadang, terlalu sibuk dengan dunia, akan memakan diri jugak. So, mungkin dengan apa yang terjadi dapat mengajar aku, apa itu mainan dunia. Allah turunkan ujian kepada kita kerana Allah sayangkan kita dan mau kita menjadi hamba yang lebih bertawaduk dan bersyukur kepada-Nya. Bila kita dah terhantuk, baru kita sedar kan. Jadi, ingatlah, Allah masih sayangkan kita dan mahu kita berubah. :)

12 comments:

Sharinginfoz said...

hmmm busy tak boleh nak buat apa2 kan

Segmen Kenali Blogger

Uruchimaru @ kf said...

hidup penuh warna warni!

zulkbo said...

salam bertandang di hari minggu
yang ceria..moga sihat di samping
tersayang...

Hana Faza-same person said...

hmm betull..Allah kan MAha Penyanyang..:)

ejoncb said...

hehe...bz sgt yer...bekerja keras dop cma..haha

misz benida said...

bia adil la..xkejar dunia pon xleh jgok..tpi kna ingt la hok mno yg kekal..

Nazatul shima said...

sharing:emm..kdg2 celah jgk amik mse..hehehe..

Nazatul shima said...

kf: yup! mmg berwarna sgt..guna nippon paint!

Nazatul shima said...

kf: yup! mmg berwarna sgt..guna nippon paint!

Nazatul shima said...

zulkbo: tq koi..amin..:)

Nazatul shima said...

hana: hmm..yup sis..moga sy jadi org yg lebih baik di masa akan datang..amin..:)

Nazatul shima said...

ejon: holas mek..aku bekerja kerah la ni..nok kupul pitih nok kaweng..haha..