Wednesday, July 21, 2010

KB Mall punya citer.

Semalam, cuti sempena keputeraan sultan terengganu. So, KB Mall. Here i come! Even da pergi berkali-kali. Haha. Saje nak gi cuci mata tengok barang. Kot-kot la ada yang cantik-cantik, ley i terus geeerrrabbb aje kan. Haha.

Pusing satu Kb Mall tu start pukul 1 tgahari, keluar aje dah pukul 7. Patot la gelap semacam aje. Memang window shopping sampai tak sedar dah nak malam. Eh? Window shopping ke, door shopping?? Pempuan. Pempuan. Kekeke. Nasib baik pakai sandal aje, kalau pakai heels, maunye kaki aku tercabut.

Dah habis pusing kb mall, merayau jap kat wakaf che yeh. Ok ok. kami sesat. Gile betol. Macam mana wakaf che yeh boley menyesatkan kami. Haha. Sengal. Jalan punya jalan punya jalan sampai la hujan renyaikan diri. Tak semengah betol.

Gambar? Adee.. Tapi, biarlah. Rahsia. Haha. Gedik. Sejak bila jadi perangai artis ntah! Pesanan aku, kalau nak pegi wakaf che yeh, make sure bawak pitis banyak sikit. Gagaga~

16 comments:

deus X machina said...

shopping shopping shopping shopping shopping

mcjust.lol said...

wakaf che yeh tu... jom beli kain pasang wat baju raya! ;))

Uruchimaru @ kf said...

mak aii lamenye dari jam 1 sampai 7 pm~

Moumo said...

marah retis bce entry mu hk ne kek gi.
hahah..
mu ore ganu sesat ok g.
aku ne ore klate g pn sesat gop weh kalo wakaf che yeh.
aku msk bndar KB gk sesat lalu,aku lh g sapa KB Mall jh sore,tpmpt len meme akn sesat

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

oh,tganu cuti ek..bestnye..
hah..rugi..kalo x,marim pn igt nk g kb mall,tp xjadik..kalu dop,msti tserempak ke hape kn..hehe..

jolo dh.kena spare duet manyak2 kalo g tmpt gitu..adeeeee jek nk beli..

Nazatul shima said...

deus: money money money money..hehe..

Nazatul shima said...

mcjust: Ya allah..memang byak gilessssss baju pasang..siap ade 10 hengget lgi jual..haha..

Nazatul shima said...

kf: tula..sy pon baru pasan lame..haha..

Nazatul shima said...

mc la: hah?? ye dok?mknenye aku ok lagi la sesat op??hahaa..gane yg ley sesat tuh..mu kene jadi org penang jela mc la wey..ahaa...

Nazatul shima said...

fasya: o..fasya pon nk pegi kb mall gok ey..ish,kalu gi,mmg jupe dh tu..ehehe..

Moumo said...

tu lh,KL pn aku xleh nk sebati
aku rse aku lh jd ore penang jh
wendu weh
awl bule depe aku nk g derak penang nk lpas wendu.
hakhak

maisyara Pot! Pot! said...

shopping sakan la erk... hahaha xD

misz benida said...

g nga sapo sapa boleh sst wkf che yeh tu??aduuuiii..jgn bwok pitis,bnyok kad atm,sng nk sedut duet bnyok2..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak shopping...
;)

Mr feckry said...

lu masuk kosong, kuar ada hasil tak?

zulkbo said...

salam..
DAULAT TUANKU..
selamat bercuti buat anda
dan bershopping..hu hu