Thursday, July 29, 2010

DURIAN PUNYA PASAL

Merry merry brown. Langsung aku tak pernah merasa fast food kat sini. Grr~ Namun memang langsung takde hati nak merasa. Kehkeh.

Semalam, keluar carik durian. Gile kempunan ngan durian. Yelar, mak cik tula cakap, nak bawak durian 10 hengget, tapi batang hidung pon takde, bukan setakat batang hidung, bau badan pon same. Geram betol la. Tu yang gagahkan diri pergi carik durian jugak malam-malam buta. Namun, pulang dengan kecewa pasal tak nampak pon durian kat tepi-tepi jalan. :(

Yang sangat memalukan aku semalam, time nak pergi draw duit. Duk asyik nak masukkan duit dalam purse, "tonggggg!!!". Ok. Kepala aku terhantuk kat box danger. Malu gile beb! Dah la yang kat blakang aku tu semua teruna-teruna. Gila. Aku rasa nak sorok muka dalam danger box tu. Gila kau tak malu? Semua gara-gara aku kempunan tak jumpa durian. Sengal! Mula la, aku terbayang kalau aku pengsan pasal terhantuk tu, ade tak orang nak papah aku pegi hospital? Haha. *Gatal* Mau kena pelempang sama cik isketambola. Ok. Mau, eh tak mau.

10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sure la ramai kerumun ko kalau ko pengsan...
die gelak kan...
"anak dara sape cacat nieh..."
hahahaha...
;)

Moumo said...

gelabah la mu ne
mcm kwn aku
jln meta tbo2 nk jatuh,sepak bnda kokse.
pastu g sodok box2 yg hanging kt wall.
pastu malu sje..

Mr feckry said...

lu selamba je cakap,"adoi tertiod pulak.."

mesti dorang tak sangka lu baru lepas tong sebab makan ayam banyak sangat.

~SukEMakAn~ said...

kamoo sangat cacat otak! haha~

Nazatul shima said...

meniti senja: amboi3...sedapnye kate aku cacat yep..xpe2..cacat aku pon, ade la jgk org nak..lalala..hehehe..:)

Nazatul shima said...

mc la: emm..aku mmg jenis gelabah..paten dok reti rilek..aduiyai..malu besor aku smlam,...:*(

Nazatul shima said...

feckry: pandai la ko..nk kaitkan ngn ayam plak kn..ehehe..ala..ko pon mkn ayam gk..cume aku terlebey sikit aje..hehehe

Nazatul shima said...

ina: sampai ati ang ckp aku cacat otak...xmo jumpe ang!huh!hehehe..

ChiLaBaey's Spot said...

Takpe nanti saya belanja Cik nazatul yer... :)

misz benida said...

brehi la make duye..pah xpsal2 g tepuh box tu..adduuuiii