Monday, July 5, 2010

DAH KURUS KOT

New wave of jobs will buzzing me around next week! Need more focus loci. But, i'm still preparing for my new interview call at somewhere. Hope i'll get that job! Amin~ :)
My eyes bug out when it comes inserting data. Alahai~ Banyak sangat and i'm quite bored! Huu~

I guess, berat aku dah berkurang beb! Pasal, aku dah muat pakai seluar jeans yang cik faiz belikan dulu. Hihi. So, tipsnye ialah! Makan biskut oreo and drink plain water for a week. Then, see the difference! Tak percaya? Trylah! :) Sumpah, aku tak tipu. Yang penting, kena istiqamah! Hehe~ Tapi, kalau agak-agak nak shut down tu, makan la nasi k. Jangan zalimi diri anda. Kehkeh. Carbohydrate vital to provide energy for your body! Orait? Tapi, jangan overtaken ok! :) Moga hari-hari kita semua lebih ceria!Amin~ :)

19 comments:

fiD said...

tahniah, hehehe...

makan kena jage, jgn sampai tak makan sudah!

✿ emazwan ✿ said...

tahniah dah kurus ;)

^fafau^chipshana said...

wah tips baru utk kurus dari cik shima!
i nak try!
hihi~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
bagus nye dah kurus...
;)

Mr feckry said...

ceria sampai kurus? bagus tu, selalunya orang senang badan boleh naik..takpe, janji hepy!

Moumo said...

aku pn lame dh xmake nasi demi diet
hikhik

zulkbo said...

anda tetap cantik di mataku..
baik berisi maupun kurus..he he

zulkbo said...

salam..
tahniah jika betul
anda dah kurus..hu hu

misz benida said...

mu diet ko wei??alohai..nk diet jugop ah..aku bru duk umh xspa smggu,brat nek hmpir 1kg..hahhaha...

Nadd said...

diet yg menarik, nak try lah xP

Nazatul shima said...

fid: yep..insyaallah tidak akan lupa makan..:)

Nazatul shima said...

emazwan: tq dear!:)

Nazatul shima said...

fafau: try la..insyaallah berkesan..:)

Nazatul shima said...

meniti senja: mmg bagus..ko xnk try ke?hehee..

Nazatul shima said...

feckry: huhu..ade kot org mcm tu..kurus sbb epi..kihkih..:D

Nazatul shima said...

mc la:haha..ye dop mc la?bagus2..teruskan usaha!

Nazatul shima said...

zulkbo: huhuhu~

Nazatul shima said...

mida: hehehe..ye dop??bhaye tuh..mu kena diet ni..ahaha..

Nazatul shima said...

nad: hehehee..nad try k!:)