Saturday, May 1, 2010

PANTAI BUKIT KELUANG YANG DIHUNI MANUSIA HALF NAKED

Tajuk tu memang ada kena mengena dengan citer aku ni, namun harap maaf. Pics yang half naked tak dapat la aku pra tontonkan kat kau pasal sume tengah exam kan? Kan? So, biar aku je yang tonton. Haha.
Sangat sangat best pegi pantai ni, pasal tenang and dapat cuci mata dengan berkesan tanpa pakai eye mo moist (ntah betol ke tak ejaan). Pasal, dapat tengok mat saleh half naked di pantai. Ow! Sangat tak senunuh tapi mata aku tetap meliar ke arah mereka-mereka. Hoho. Free show. Tapi tak de la sampai buat stripper show kat situ. No no no.

Cuci la mata pic aku ngan mereka-mereka. Mereka-mereka di sini bukan omputih tu, kawan-kawan aku, Kak Aya ngan Intan payung permata.


Kegedikan melampau pasal tak de orang selain omputih yang berenang seperti ikan dugong. Berpuak-puak dalam air. Entah kencing ke ape dalam air. Erk!

"Abang, kat pantai ni..Sila jeles!hehehe.." Padahal cik mamat tu tak jeles pon. Bukan muka pantai pon beliau tu melainkan bola bola dan bisnes. Hehe.

Oh! Back bone. Eh. Pandangan belakang. Ya ampun. Ikan duyung jelmaan yang paling buruk berlaku kat tepi pantai. Haha. Sila berfikiran bersih dan clear. Kalau tak, jangan harap nak pass exam.

Kaki pon nak tunjuk ke? Aku nak kau jeles je aku main buih-buih cinta baby johnson zidane kat tepi pantai ni. Nak mandi, tak bawak baju spare. Padahal, tak reti berenang. Perlu amik kelas berenang dari cik jurulatih yang handal.

Itu saja takat ni. Terima kasih daun ketum.

21 comments:

zulkbo said...

salam..
alamak gambar satu tu posing nampak
belakang la pulak..he he..

Aus MeLankoLik said...

hahahak , asal x letak wei ??
nk tgk gak , hahahak .


kau ni , kalau kau letak gambar je , aku mesti tak tgk mke kau , aku tgk bibir , aku asek tepikir je , caner lah kau asaj bg tajam , hihik..

pak long said...

salam...
kalau pi klate kawey nak gi bukit kluang...memang ebst tempat tu..

Solehah said...

tok sah letak gambo dorg yg separuh2 tu..huhu..nnt semua sakit mata..nasib baik ada gambo cik cima ni ajer..hehe

deqyalalink said...

ololooo homelnye men pantai bessuukk hehehehhe :) lenkali bawak bikini :p

naz said...

wey bogel kaki je ker? haha

ejoncb said...

hahaha..emel la gambar naked kt aku eh..hehe

Nazatul shima said...

zulkbo: salam.. huhuhu..susah tu pic nk amik cmtu..haih..

Nazatul shima said...

aus: tak ley..nnti ilang sume ilmu ko..hahaha..
aku asah dengan asam jawa hari2..ko try la..kompom jadik..haha..

Nazatul shima said...

pak long: yup..bez..hehehe..nnti ajak reramai k..hehe..:)

Nazatul shima said...

solehah: hehehe..xley letak//bahaye..nnti kena saman ngn derang..hehehe..:P

Nazatul shima said...

deqya: bajet nk bawa bikini, tapi biar r dulu..minggu depan la dear..hahaha..

Nazatul shima said...

naz; hahaha..bukan la..ni half naked..ish2..

Nazatul shima said...

ejon: hahaha..dop beruboh2 dari dulu..ehem2..hahaha..:P

azie said...

tak pelu omputih.. org mesia pn dah byk dah yg half naked kt pantai. =/

Frodo Baggins said...

nak ushar picca half naked? mana? mana? hahahhaha


wooohaaa


>>___<<

Rina (◕‿◕)✿ said...

bru nak cuci mate!

Mr feckry said...

kalau lu letak pun gua tak tengo..gua letak tangan gua kat monitor..

Nazatul shima said...

frodo: sebut je pasal half naked cepat je ko kan..hehe..:P

Nazatul shima said...

rina: hish! rina mne ley tgok..kena siapkan research tuh.hehee..

Nazatul shima said...

mr feckry: eles..poyos je die..hahaa..