Monday, May 3, 2010

JURU IRING PIRING

"Shima, awak kena jadi juru iring untuk majlis badminton negeri.. Start ari khamis sampai sabtu."

OMG! Kenapa aku? Kenapa juru iring? Bukan juru vokal. Ops! Tersasar jauh. Aku nak balik!! Nak balik!! Burn la hari kenikmatan aku Jumaat ngan khamis. Kenapa kena buat time weekend yang penuh dengan keindahan? Nak sambut bufday adik aku 6 may ni plus nak buat sotong masak merah kat family (tambahan cerita). Ok.
Bufday adik aku memang real.

Lagi, nak celeb bufday cik abang ngan anniversary kami yang ke 2 tahun. Amin. Tapi, celeb tu maybe next next week la kot. Takpe. Kami memahami. Gagaga. Love you yeah yeah!:)Semalam, mentor itu sangat la b****! Adeh. Boleh plak nak main stop stop time member tu tengah duk teran anak tekak. Nasib baik ada cengkerang gergasi yang ley cover line. Haha. Lawak betol la. Sumpah! Suara tak sedap! *sigh* (T_T)

p/s: AF pon same. Aku cuma suka kat suara Ain aje. Mantap sexy bergaya daya.

21 comments:

L.Lawlett said...

mungkin sebab awk tak dengar suara kaer lagi kot.haha
em , ada cita2 nak jadi penyanyi la ni

zulkbo said...

salam..
tahniah dari saya
kira hebat tu..

Nadd said...

jadik chaperon eh shima?
biase la tu, cikgu muda jadik mangsa..
ayah nad pun duk sebok carik tu ha utk sukan..
heee..

ejoncb said...

bese ar tuh cip cma..keje kt skolah mmg ler gitu kot..huhu...

deqyalalink said...

hauhauahuahauahuaa pe ketan ngan piring nehhh...eh eh hepi 2 year aniversari :)
betoi la mentor semalam cam hagham. kalau tak sbb kena injection pun memang tak sedap lah ! sure ! *sebab tengok iklan ribena pun x sedap

Solehah said...

bekorban apa saja la ya..huhu

pak long said...

salam..
selalunya orey comey yang jadi juruiring...klasssssss ko shima...gua caya lu..

embun d tengah malam said...

yer ker u..kelakar jugak kan..boleh stop2

Mr feckry said...

ala lu qada' semua yang terlepas nanti..juru iring...pelik namenya

whiteapple said...

it's time ye cima?? it's been two years..same as me..kite celeb sme2 nk??hehe..cima pnya 15hb kn??congrats n wish both of u happy together forever..miss u..

Nazatul shima said...

l.lawlett: kaer?ow.xsedap..huhu...emm..ade..tpi x tercapai..hehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam..terima kasih, tpi sy da ckp xmo..hehehe.

Nazatul shima said...

nadd: ye nad..adeh..tpi shima da pujuk cikgu, xdpt pegi..hehe..shma ade kursus ahad ni..

Nazatul shima said...

ejon: hmm..bez, tpi aku ade kursus next week..xley la nk gi..

Nazatul shima said...

deqya: tq dear..eehehe..:)
emm..mmg xbez..menci tol la..buang mase je tgok..cecece..ehehe..:P

Nazatul shima said...

solehah: tak ley gk..hehee..

Nazatul shima said...

pak long: mne de la..ish2 pak long nih..shima kena paksa ni..isk3..tpi da tolak..pasal ade kursus next week..

Nazatul shima said...

embun: la..u tak tgok ke?ish2..trok tol la mentor ni..hehe..

Nazatul shima said...

mr feckry: pelik ey..tpi benar..hahaha..:P

Nazatul shima said...

cida: tq dear..hehehe..ko pon same gk..epi anniversary..hehehe..:)
nnti dtg tgnu, kite celeb same2..hehee..

whiteapple said...

nape nk kna g trgnu?? huhu..tme 2 ku ada kt KL la cima..ku wakil ko celeb dgn cik faiz eh..haha..