Saturday, May 22, 2010

FIFA CUP 2010



FIFA Cup dah nak mulakan. Kau rasa siapa yang paling hepi???
Saper? Kaum lelaki?
Em.. Betul la tu. Lepas ni, semua pegi kerja lewat. Pergi kelas lewat. Makan pun sambil tengok bola. Minum pun sama. Jangan solat teringat kat bola dah la ye cik kaum lelaki.

Tapi, kau tau tak, siapa yang paling hepi gila bila FIFA CUP nak berlangsung ni?
Orang-orang negro kat south africa la beb.

Kenapa?

Yela, negro-negro yang still single and available kompom-kompom paling busuk pun, dapat ngorat encik John Johnson Tinson yang jual hamburger kat tepi jalan Amsterdam (rekaan) dengan lipstick merah dieorang.Tapi, masalahnya, nampak ke kat bibir dieorang kalau pakai lipstick merah? Erk? Berendam sambil minum kopi la kot. Tapi, aku reka je ni tau. Tak semua macam tu. Jangan bersifat perkauman ok! :)

13 comments:

embun d tengah malam said...

tak sabar nk tunggu world cup..

sokong england..argentina

Shahrul Tanaka Safeai said...

dorang reti minum kopi ke? :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tapi aku berbau perkauman jew...
=)

Nazatul shima said...

embun: sy sokong malaysia..ade ke x?erk..hehe..

Nazatul shima said...

shahrul: haish..mestila tau..kn kopi worldwide..hehee..

Nazatul shima said...

meniti senja: hahaha..bijak cara ko bau..hehehe..sniff sniff..:P

Uruchimaru @ kf said...

eh cma FIFA waktu ptg siarannya...!

zulkbo said...

salam adik manis..
ha ha..kutuk nampak
cian abang itam ni
la la la

Mr feckry said...

gua sokong england dan argentina..gua dah beli dua2 jersey negara ni.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha..
=)

deus X machina said...

fifa world cup
bukan fifa cup
erk888

.JueJay. said...

memang busuk. haha
tak minat bola.
macam mane nak buat buat minat bola?
hehe

McLa said...

mestila england!!