Sunday, May 2, 2010

DAGU AKU SUDAH BERANAK. WHAT?

Sejak bermenjak tubuh aku membesar dengan kadar sihat yang normal nih, aku jadi obses dengan jalan raya. Maksudnya, aku suka 'bederak'. Semalam, aku pegi melantak pizza. Sangat best bila meatballs plus cheese tu masuk dalam mulut. Pergh! Rasa sayang gila nak kunyah. Namun, perlu dikunyah pasal nak amik meatball yang kedua. Haha.


Makanan ni semua dibalun dengan cepat tintas dan lunas. Erk? Tintas tu ape? Nvm.

ok. Dagu aku sudah nak beranak lagi satu. Jangan beranak banyak-banyak sangat. Tak larat nak usap. Hoho. Perlu letak losyen halia kat bawah dagu ni. Atau, perlu makan sup aje untuk 1 bulan ini? Ya. Aku nak berdiet dengan segara. Wahai cik buah hati, saya berdiet yep! Haha.

Kat sini hot gile ok. Dengan angin barat laut yang panas. So, perlu pekena air jambu 99 yang dijual merata-rata kat terengganu ni. Semua nak jual air jambu. Sampai gaduh-gaduh tumbuk-tumbuk sepak ponggem. Ok, aku bohong. Lepas ni, siapa nak join aku jual air durian 1616? Jom. Langsung tak serius.

p/s: Rindu bila tengok gambr time aku kurus. Macam tiang lampu pon ada. Gagaga.

29 comments:

FaTiN said...

gunalah losyen mustajab pati halia haahaaa

kaChaNG_dEwa said...

Wahhhh..selera betol cik CMA kita ni makan.huhuu..kongsi-kongsi la sket.takde la dagu tu branak lagi

lalalalaa~

Fakhrur Razi said...

hohoho pizza dan kuncu2nya
xbole lagi menawan ker rupe der =.=

Rina (◕‿◕)✿ said...

okla tu. dagu nak beranak

dagu rina, mengandung tak beranak ranak. da nak masuk 5 tahun dah kandungan ni

=_="

maisyara Pot! Pot! said...

dh lama tak pi makan pizza.. yummy! xD

nurulfaridah said...

makanan 2!!sdapnye.... :D

naz said...

haha wahhh spare part ma

yus said...

ayoyo... jangan makan banyak sangat nnti susah nak turun tau.

Mr feckry said...

wa gua pun baru pas makan piza..sekali dengan seafood lasagna

zulkbo said...

salam..
ha ha..betul lah
dah tak macam dulu2
goner la dah kawin sok
takut berlipat2..susah hati hubby
tapi tak pe?ada bantal malam..
hu hu..

besi said...

shima... ayu lagi..
takde apa yg perlu dirisaukan

syahira ariff said...

ngeeee
tajuk entri yang lawak
dagu saya dulu pun pernah beranak
punyerlaa susah nak kempiskan semula
ececececcece
cam orang mengandung plak
=D

Nadd said...

erk?
tade double chin pun..
cun jek nad tgk.. ;)

aiseh,
berkenan plak kat shades dia..

ejoncb said...

hehe..lawak la cma..okay la tuh dagu beranak.. aku nih..perut pun beranak doh.haha

Nazatul shima said...

fatin: hahaha..panas tuh!meletup kang..hehe..

Nazatul shima said...

kachang: hehehe..mmg selera tol..makanan sedap,mmg kena jadik selera tinggi..hehe..

Nazatul shima said...

fakhrur: erk..xpaham la fakhrur..hehe..

Nazatul shima said...

rina: aik? xberanak lagi?hehehe..mcmane tu rina?hehee..kena pakai pati losyen gk la nih..hehe..

Nazatul shima said...

maisyara: sangat bez meatballs!!hihi...

Nazatul shima said...

nrurlfaridah: makanan mmg sentiasa sedap!:)

Nazatul shima said...

naz: hahaha..spare part mahal tuh..:P

Nazatul shima said...

yus: tula.nk diet ni..nk makan sup aje..hahaha..:P doakan berjaya..hikhik..

Nazatul shima said...

mr feckry:lasagna bez..hehehe..tapi x oderpon..hihi..

Nazatul shima said...

zulkbo: xpe..cabaran nih..nak jadik cm dulu balik..hhehee..kurus cm tiang lampu..haha..

Nazatul shima said...

besi: mne de ayu la..cm biasa je..:)hehee

embun d tengah malam said...

air jambu my fav juga..

ok la tu..nk kurus watper lagi cik nazatul..hehehhehe

Solehah said...

shima, maunya dagu x beranak..haha..sama cam akak..

pak long said...

salam...
kawey bederak sini kelih orey comey...masih comey blanar...

Fara said...

dagu saya juga T___T