Sunday, May 30, 2010

BUNJUT BUNDLE : harga murah beb!!

Ingat tak, ari tu, aku cakap nak bukak online blogshop kan?
Ehem. Ehem.
Oleh itu, dengan rasminya, aku merasmikan pembukaan "BUNJUT BUNDLE" pada semua peminat barangan bundle. Semua barangan branded tapi dapat dimiliki dengan harga yang murah gilew!!! (ok.ayat skema) :)

Aku juga ada la selit barangan preloved aku yang juga di 'let go' oleh aku dengan harga yang murahh!! So, jom terjah beramai-ramai blogshop aku ni yep! :)

Sila terjah:


Hanya yang terbaeeekk untuk anda!! Tenenenetettetetennnn!!!~ :)


18 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bundle...
fav aku...
hahaha...
aku terjah...
aku dapat half price kan???
hahaha...
=)

Nazatul shima said...

meniti senja: barang lelaki aku xmsukkan lagi..nnti da ade brg, aku upload..ko kena belil taw!hahaha..:P

naz said...

ahahah tahniahh yayy harga boleh bincang kan haha

Nazatul shima said...

naz: tq..hehe..tpi bukak kecik2 je ni..nk try..:) hehe..papepon, nnti ko salu lawat tau..harge mmg da aku bagi kaw2 murah punye..hehee..:) just baju laki aku xde brg lgi..nnti aku amik..hihi.:)

whiteapple said...

cima..good job..all da best..hehe..nnti klu ak nk jual bju ak yg 1 almari 2 leh la tolak kt ko kn..tlg ko tmbh stok..leh kn??huhu..

cikTi said...

so, u r d owner?

Nazatul shima said...

cida: tq dear..hehe..ha ah..ley la..nnti kite bincang k..:)
hihihi..

Nazatul shima said...

cikti: emm..iye sy..:)

zulkbo said...

salam..
ada juga istilah ni yek?
ingatkan sup bunjut jer
la la la

Mr feckry said...

wah..ni blog pasar payang ke?hehe

Nazatul shima said...

zulkbo: hehehe..baju pun ade bunjut..hehe..

Nazatul shima said...

feckry: pasar kedai payang lagi mahal baju die..baik cari kat bunjut bundle..hehe..:)

misz benida said...

hooi,sp wak bundle sdri lgi..hebat kakloh jugok eh gwe cik faiz nih..hehehe...ok2..kalu ado aku kene aku oyak..suko ni(nopak2 ble2 tpuk tgn)

deqyalalink said...

dah singgah ! flowery dress sgt comel taw dak ! tak syg ke nak jual hehe...klu turun harge jadi rm15 i snggup beli taw !

Nazatul shima said...

benida: bereh..aku ske kawan2 aku support..ehehe..syg mu nih!hehee..:)

Nazatul shima said...

deqya: wow syg! 15 hengget ye?akan dihitung nnti..ehehee..mmg sagt cantik..ssuai tuk gadis petite cm kiter..hihi..

Rina (◕‿◕)✿ said...

ha ape lagi. exchange link lah beb hikhik :D

Nadd said...

congrats shima on ur new business...
due2 dah meniaga,
smoga cepat kawen..
hehe
xD