Wednesday, April 14, 2010

TAPAU GAMBAR.

Memandangkan dah lame aku tak tepek pics kat sini kan, so aku tapau sume sekali orait? Haha. First, pic kat ofis aku k? Hoho. Namun, maaf, ofis aku agak bersepah, so jangan berani kutuk aku k. Sepak ponggem kam.


Then, fuh! Mata aku amat berat tatkala budak-budak duk teboh bulu tangkis. Rasa macam nak tido dalam dewan tu aje. Tapi, tak boleh. Pasal, tangan aku kena tulis markah periksa akhir tahun game budak-budak ni. Macam-macam skill yang aku tengok. Gaya terbang bebas, gaya pukul angin tahap dewa, gaya melompat kijang pon ada.



Kemudian! Pantai Bukit Keluang bersama kekasih perempuan i, intan. Hehe. Oh! Jatuh cinta. Sangat cantik, and yang paling best, boley mandi manda tu beb! Tapi, aku tak reti swimming. Nak mintak cik buah hati ajar. Hihi. Gatal. Merenung bukit sambil teringat kat gaji yang akan aku dapat bulan ni. Haha.




Sampai sini saje. Nanti kalau ada pics lagi, aku share ngan kau ok? Sekarang, perot aku tengah full dengan ayam bakar, nasi goreng, sosej, bebola ketam, bebola udang, air bliss kiwi, air nyor. Pasal tu, aku agak 'sihat' aje. Oh no!! Erk! Alhamdulillah... :)

44 comments:

embun d tengah malam said...

sedap2 sungguh makanan u makan

Tihara said...

whoaa..pantai bukit keluang ni akan ku tawan 2,3 ari je lagi :)

ejoncb said...

amboih...cma...dh ader ofis skang..hihihi..best2..aku cti mgu dpn,..bli dpt gaji? nk g lawat besut..wawawa

deqyalalink said...

wahhh dah keje teruja tak ? hehhehehe

Solehah said...

cantik2 pantai tu..tempek lg gambaq bnyk2..

Nazatul shima said...

embun:hehehe..mmg sungguh sedap sangat2!hehehe...

Nazatul shima said...

tihara:hehehe...nnti jumpe k!:) insyaallah..

Nazatul shima said...

ejon:hehee..bez jon..sejuk2..hehee..bilik aku duk sorg..privacy tu ade..hehe..emm..akhir bulan..haha..mari r lawat..haha..

Nazatul shima said...

deqya: teruja..hehehe..sangat2..:D

Hasrol Nizam said...

wah, g pantai..best neh..

Aus MeLankoLik said...

owh , aku terpikat .
hahahak .

eh , bibr tajam . kau dah ade opis , gile hebat , hahahak .


ape kate post lepas ni kau cite la sikit2 pasal kau .

orait x ??

Nazatul shima said...

aus:yela..opis aku kecik aje..ssuai la ngn aku yg kecik nih..hehee..

post pasal aku?hehehe...kau je kot yg berminat nk tau pasal aku..kalau org len bace, ley ttido depan pc..hehe..

Nazatul shima said...

hasrol:wow wow dan wow!hehehe..bez umah kat pantai..:)

kaChaNG_dEwa said...

hohoho..sampai gak aku kat bukit keluang ni dulu.time tu ada prgrm BAKSIS kat Kg.Apal Hilir

misz benida said...

sygku,sonok x keje??
lagi sonok bila dpt gaji nti..hehe

pak long said...

salam buat shima...
lama kawey tak gi bukit kluang...memang best la tempat tu...

zulkbo said...

salam..
best nya opis..leh tengok orang
melompat..melanton ..pelbagai..he he..yang paling indah pantai tu..bila la nak sampai sana nie???

|| nemo mimosh || said...

dah keje memang sonok..! (jeles)

TokNabe said...

Zaman dok skolah2 dulu mmg 2,3 kali sampai ke bukit kluang tp itu belasan tahun dulu. La ni makin cantik rasanya.. lama tak sampai sana.

NUNU EERA said...

xsbar nk kje jgk..

Mr feckry said...

fuh lawa betul pantai tu, kalau gua baring kat pasir sambil makan jagung rebus kat stu kan best

Sarah Zulkefli said...

hye pic la kak shima..akak pn chantek :)

Rina (◕‿◕)✿ said...

wa beshnye ad pjbt sndiri hehehe

ble nak bwk rina jalan2 g pantai bukit keluang ni hmmm :p

aniwei,xd la nampak gmuk. cantik sperti biase :)

cikmemy said...

akak keje ape kak?cikgu?kalau cikgu de opis sndiri pangkat tggi ni..huhu

cikTi said...

uih,.,


tapau gmba,.,
ingtkan nasik aje boleh tapau,.,.,

pantai bukit keluang,,pernah jgk pegi 2 3 kali dulu,.,

tp situ banyak beruk..

Amy Syaquena said...

Salam perkenalan,saya dah add link awak so di harap awak juga dapat membalas kunjungan saya..jemput la ke "teratak" amy yea..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

makan ke melantak nye???
hehehehe...

Hana Picca said...

ingat nak tapau kat akak sekali ayam golek segala tuh..hehehe

Nazatul shima said...

kachang:BAKSIS tu ape ey?mmg ramai org buat kursus kat situ..kwsan bez..:)

Nazatul shima said...

benida:bez la sygku..dapat men ngn budak2..hehee..
dpt gaji mmg lagi bez!:)

Nazatul shima said...

pak long:hehee..glamer jgk tmpt ni ngn cikgu2..pasal byak kusus org buat kat sini..

Nazatul shima said...

zulkbo:ley tgok guru besar je ari2..hehee..nk buat benda len risau..tkot kantoi ngn gb..haha..emm..dtg la nnti..:D

Nazatul shima said...

nemo:nnti u plak keje ok?belajar elok2!:)

Nazatul shima said...

toknabe:emm..kat sini mmg cantik..pantai die bersih..hihi..ske2..

Nazatul shima said...

nunu:sabar2..hehee..

Nazatul shima said...

mr feckry:hahaha..baring?bajet hollywood ke ni?hehee...tpi jgung rebus..bez..lgi bez jgung bakar..hihi

Nazatul shima said...

sarah:tq dear..:)

Nazatul shima said...

rina:hehee..ade privacy sikit..:)
emm..nnti rina dtg sini,shima bwk gi jalan2..:)
gemuk la rina..nk kurus..nk kurus..nk gi jog..hehe..

Nazatul shima said...

cikmemy:eh,xla..bkn cikgu..akak keje pgawai it kat skola..tu yg dpt opis..hehe..

Nazatul shima said...

cik ti:byak beruk?betol ke?shima xnmpk lgi...hehe..malu nk kuar kot..hihi

Nazatul shima said...

amy:salam perkenalan jgk..insyaallah..nti shima terjah ok!:)

Nazatul shima said...

meniti senja:aku kedarah..hahaha..gile lapar wey time tu..otak bnyak perah idea..haha..

Nazatul shima said...

hana:hehehe..ayam golek bez..hehee..:D

mcla said...

lame dh aku xg cn..besh2
aku suke sunyi tp rmntic
awc!