Friday, April 23, 2010

KE PASAR KEDAI PAYANG

Hari ni bangun awal pagi, bergerak ke Pasar Kedai Payang. Beli belah baju sutera 4 pasang. Hihi. Berkerjaya sekarang, so perlu mencari baju. Hihi. ada lagi dalam list yang tak terbeli lagi. Tunggu gaji bulan ni!Yehaa!


Adik aku memang kurang senonoh. Sejak dua menjak ni, dah jadi nakal. Adis. Ikut sape la ni minah ui. Buruk sangat wat muka camni. Isk.


Dia pun dah pandai posing. Kalah aku kot. Haha. Macam-macam la minah ni. Sukenye dapat baju sutera 4 pasang!!! Tq mom!! :)

Laptop zebraku dah okai! :) suka! Nasib baik tak hilang pape dalam ni. Alhamdulillah. Hehe.

22 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dok ikut yg sebelah die tue la...
ko kan jadi contoh kat die...
hehehehe...

embun d tengah malam said...

dah bertahun lamanya i tak g pasar payang tu...mesti dah canggih kan,.hhahahha

Mr feckry said...

weh aritu gua beli baju batik cun2 kat pekan batu 6

pak long said...

salam...
cunnyer adik tu...mesti ngikut akaknyer...caya la..

Nadd said...

nnt dah jadi cikgu bley bli lagik byk..
aha!
;)

zulkbo said...

salam..
orang ganu mmg comei belaka
pasar payang..muroh belaka dok?

deqyalalink said...

hoholooooo comelnye header baruu..hengat td masuk blog artis maneee tahhh siap double check betoii ka masuk link neh? uhuhuu..watkan watkan !

maisyara Pot! Pot! said...

tak lama lagi jd model la tu xD

Nazatul shima said...

meniti senja: hehehe...aku ni insan yang tak nakal..lalaala..

Nazatul shima said...

embun: hehee..u biasa pegi sane ey?bgus2...heheee..haha..ni ayat menganyim..haha..canggih sangat..!

Nazatul shima said...

mr feckry: batu 6? hehee..kat situ murah, tapi kain die xelok sangat..kalo nak yg elok, carik atas pasar kedai payang..

Nazatul shima said...

pak long: kakaknye xpon..comot aje..huhu..

Nazatul shima said...

zulkbo: ye koi..mmg sume murah kecuali kaftan..hehehe..:P

Nazatul shima said...

nadd: hahaha..same je nad..hari2 kena pakai bju kurung..isk3..

Nazatul shima said...

deqya: hamboi deqya..blog artis? kembang ni ...hehehe..xla..ni mmber tolong buatkan dulu..hehe..

ejoncb said...

errr...cma..bakpe.mcm mak org doh nih..huhu....teknik fotography xbtul kot..hehe..xpun sbb tudung tuh kot...hehe..

Nazatul shima said...

ejon: hahahaa...mcm mok org?hehehhee..dakpela jon..mok org pon,mok org la..haha..ni aku try paka tudung ekin..doh mu kate mcm mok org, aku malah doh la nok paka..haha..:P

ejoncb said...

ooo...cma...mane eh mu beli tudung tuh?? aku nk bli sbenarnye, tp nk yg pendek jer...hihi...

dakpe, pas mu diet ok la..haha..aku pun gemuk byk doh..wawawawa

Hana Picca said...

oh i like pasar payang.. tp lama dah tak smpai ganu sana.. xpe xpe, kumpul duit jun nnti mungkin smpai..hehehe

Quon quon said...

cumil~
hehehe..yunk, sorry lama tak singgah=)

Fida Jai OWN said...

wah.. best nya.. nk jugak lah.... <3

Nazatul shima said...

ejon: hehe..aku sedak doh mu nk beli..hehehe..aku mmg nk diet, tpi kerja aku mkn je skank..hahaa..
emm..kalo mu nk beli, ngn aku pon ley..aku jual gop..tpi x buat kt blogspot lgi..hehee..:)