Wednesday, April 21, 2010

ENTRI KOTOR. BAIK JANGAN TENGOK LAMA-LAMA.

Ohoi!!! (Gaya M. Daud Kilau dalam Man Laksa).

Pernah dengar tak kalau time makan, tak boley bercakap? Kau amalkan tak amalan ni? Aku amalkan bila nafsu makan aku membuak akibat kelaparan.

Tau tak nape tak boleh bercakap?
Ok, sebab dia. Kalau bercakap, jumlah kunyahan makanan tak jadi 40. 40 kunyahan paling afdal ye kawan-kawan. Setiap perkataan yang keluar dari mulut, kau minuskan dengan 40. Hasil dia? Kau kira sendiri ok!

Lagi, enzim amilase kau akan tersembur keluar dari mulut ke arah makanan. Enzim amilase akan larut dalam makanan, dan erk.. Kau akan masukkan enzim amilase orang lain dalam mulut kau. Ow! No.

Tambahan lagi, bila kau bercakap, butiran nasi akan tersembur keluar. Kau akan mengalami kerugian dengan kehilangan sebiji nasi dalam kunyahan. Sebiji nasi memberi banyak faedah dalam sistem tubuh badan kau.

Kesimpulannya. Makan dengan senyap, tertib dan sopan santun. Ala. Macam Gadis Melayu yang buat-buat ayu tu makan. Contohi mereka. Terima kasih.

Pics selepas ini akan buatkan kau tak makan selama 2 bulan dan hanya untuk tontonan 18 xxs sahaja. Tengok sambil layan bubur memang kaw!




Bodoh betol manusia yang suka makan shit ni. Otak mesti mereng tahap babun. Gila pengotor! Bluwwweeeekk!!
Vomit!!

26 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

ni bru gmbr dh geli. dulu mai ade tgk video 2girl and 1 cup. so geli! serius hmpir sbulan mai ikat perut! T___T

zulkbo said...

salam..
pertandingan makan TAHI
KE TU???waah wahh ..ka ka ka
uweksss...tahap gila babun la nie

Nazatul shima said...

maisyara: tula pasal..cmne ley terpikir nak makan benda jijik nih..haih..bodoh betol!

Nazatul shima said...

zulkbo: hehe..yep2..atau dengan bahasa halusnya pertandingan makan shit..hehee..

Hana Picca said...

buwekkk!! mcm tu punya species pon ada ke.. kalau dlm ilmu veterinar kan, habit haiwan yang suka makan najis dia semula adalah arnab dan babi..ekekeke

abangfaizul said...

huk aloh... kembang anok tekok... ini baru betul shit... haks

Hana Picca said...

buwekkk!! mcm tu punya species pon ada ke.. kalau dlm ilmu veterinar kan, habit haiwan yang suka makan najis dia semula adalah arnab dan babi..ekekeke

pak long said...

salam buat shima...
kembang tengok nengok....tapi yang makan taik tu otak pun cam taik...
ni kira manusia paling gila vavis ni...

Solehah said...

iskk..nak muntah ni..

embun d tengah malam said...

geli gila..otak mereng agaknya

azie said...

alaa.. ape nie.. ilang ilmu nk jwb exam esok tgk bnd tak elok. >_< XD =P

ElyaElmo said...

oittt cma....adoiii!!!~ jijikkkkkkkkkkkk ha3

cikwanik said...

ade jugak org cenggini eh.. yukss

^fafau^chipshana said...

tahan muntah..tahan muntah..tahan muntah T_T

^fafau^chipshana said...

tahan muntah..tahan muntah..tahan muntah T_T

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buweeek....!!!

Mr feckry said...

gile geli gua dibuatnya.jangan le lu letak lagi

deqyalalink said...

huuuuuu gelinye makan taikk !!! makan eskem cokelat ag bestt hehueheuheuehue

|| nemo mimosh || said...

Haisssyyooo ! kasi padam ! padam !

muntah.....

Tihara said...

biar betui..aduii..m daud kilau pun pecan

Fida Jai OWN said...

eeuu... cik fida pernah terkene dgn mmbe... bg tgk vdeo.. hampeh ... tgk2 vdeo girl mkn itu... uwekkk.. terukk.. ok

..bellaNabilla.. said...

eeeeyuuuu... pengotor gile.. mau kurus eden kalau tgk gmbr nie tiap kali breakfast lunch and dinner.. miahaha !

T___T

Nazatul shima said...

hana: hehe..so..die ni tergolong dalam golongan tu la sis..hehe..

A.D. said...

aiyo gile....buueeekkk...x_x

ejoncb said...

ayaik...kotor la cma oiii..haha

Fakhrur Razi said...

walao gelinyer X___X