Friday, April 2, 2010

AKU BERSIN BILA AKU MARAH, BUKAN KERANA DEBU.

Kalau aku marah , aku mengalami sindrom bersin yang tak berhenti-henti.
Kalau kau marah, kau ada sindrom pape tak?
Kot-kot la jadi menggelatar ke, batuk ke, terkencing ke ape ke. Aku pelik nape bila aku marah jadi camni. Automatik tu beb. Tak payah manual-manual ni. Freak!

21 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku menggeletar...
tapi cara ko sgt pelik...
hehehehehe...

Sharinginfoz said...

dah citernya macam tu kan...

E-mail Akan Pupus????

Sedap Ke Makan McD????

deqyalalink said...

kite kalau marah terus mengamuk.symptom ni macam mostly semua orang ade je..tak spesel ahh huhu

ElyaElmo said...

ha3...comey!!bile marah bersin yeh???
klo sejuk bersin tak??

embun d tengah malam said...

pelik sindrom kamu ni..hehehehhe..

kalau i marah..i suka lari..

fiD said...

bia betik! 1st time dgr, heheheheheh....

biase org marah, idong jadi kembang hek, hohooh =P

~eZmALiZa~ said...

org kata kan, bile kite bersin, satu dose kite terhapus..

btw, ezma kalo mara, xjadi ape..cume kene tdo nak kasi mara tu ilang..hehehe... :P

Nazatul shima said...

meniti senja:aku pon tak paham nape jadi cmni..isk3..

Nazatul shima said...

sharinginfo:citer cmne?hihi..

Nazatul shima said...

deqya:emm..mngamuk tu lain deqya..hihihi..ni bersin..adui..slagi tak berenti marah,slagi tu duk bersin..

Nazatul shima said...

elya:ha ah la sis..pelik..emm..time sejuk tak prasan plak..hehee...

Nazatul shima said...

fid:hehhe..1st time dgr?haaa..bgus2..ni case yg pertama..heheee..

Nazatul shima said...

ezma:emm...kdg2 kalo cma marah pon, cma tido gk..hehheee...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

baek ko tanye family ko...
mase mengandungkan ko...
ade langgar pantang tak???
hehehehe...

Mr feckry said...

gua terkentut

Fida Jai OWN said...

kalau fy , mest terus rasa nk nangis , nk pegsan , and akan pening ... huk3

besi said...

shima..bila marah terus bersin? hehehe suka la org yg kena marah ngan awak sbb nampak tambah comel kalau awak bersin.......hehhehehe
jgn marah k.........

whiteapple said...

haha..dh tau dh..smpai merah2 muka klu bersin 2..nk ckp pn xsmpat..hehe.. rindu cima.. =(

whiteapple said...

haha..dh tau dh..smpai merah2 muka klu dh bersin 2..nk ckp pn xsmpat kn..hehe.. rindu cima..=(

Nazatul shima said...

cida:emm..korang je kn salu nmpk aku bersin kalau marah..hehee..pelik btolla..emm..rindu cida gk..nk gi jalan2 kat mcd greenland lagi time subuh...:(

Nazatul shima said...

besi:comel pe besi..wat malu je..isk2..tpi kalo sy nk marah kat org tu,bkn marah depan2..biasenye kat blakang..hehee..