Saturday, March 6, 2010

TAG OLEH CIK NEMO

Dalam dunia ni, ramai yang kena tag. So, aku termasuk dalam golongan ini. Aku telah ditagged oleh cik Nemo or era si comel. So, aku buat dengan senang hati. Hihi.

1.You have to printscreen wallpaper that you are using now.
2.Tell us why you like the wallpaper?
3.Tag 10 people


Aku suka wallpaper ni macam gini je pasal tak sakitkan mata aku. Yela. Hitam tu dapat elak mata dari berpinar-pinar. Satu lagi dapat jimatkan tenaga yang dibebaskan ke atmosfera. Betol ke aku merepek ni? Hehe. Yang paling penting, window tak ori. Haha.
Ni lappy ayah aku yang berkurun dah sebenarnya. Kalau tak kerana lappy aku mati akibat motherboard sengal yang rosak, aku tak gune kot yang ni. Lambat sangat gile nak loading. Oh. sakit hati!. Damn! Rindu kat kuda belang aku tu. :(

Sape yang nak buat tag ni boleh la. Aku tak paksa. Kalau paksa tak elok plak. Hihi.

24 comments:

|| nemo mimosh || said...

hehe..tenkiu very much! shaye menghargainye..:)

Aus MeLankoLik said...

rajin kau..
lawa eh banner kat kanan tu..
trademark ke..
hahahak

Nazatul shima said...

nemo:welcome nemo..:)

Nazatul shima said...

aus:hahahaha..sengal..perli aku duhh..haha..nk wat cmne..die xmo ilang..ahhaha

pak long said...

salam buat tuan umah...
ala..pak long baru jer kena tag yang macam tu....appy selalu..

Aus MeLankoLik said...

hahaha..
boleh je..
tp caner ntah aku blaja aritu..
keke..
kau google sendiri..
haha..

oi , ape rahsie bibir tajam ??

kaChaNG_dEwa said...

mak aii..simple tahap dewa.hahaa..lebih kurang aku jek.itam itu indah kan.erkk..betol ke indah?wee~

cikwanik said...

sungguh simple upenye cikshima ni

Nazatul shima said...

pak long:ok pak long..tq..:)

Nazatul shima said...

aus:jgn la kedekut ilmu..share la ngn aku..hihi..

Nazatul shima said...

kachang:ye ye..simple itu indah..malas nk serabut ngn wallpaper..hihi..

Nazatul shima said...

cikwanik: ye..itulah sy..yeke..hehe..:P

Tihara said...

lain kali kena paksa baru ramai yg buat..hiih..gurau jer..ok la tu wallpaper tu..earth hour :)

deus X machina said...

selamat tak kena tag....erk888

embun d tengah malam said...

motherboard ader jual kat kedai cik nazatull.low yat ada..hehehhe,..

tapi takper..janji leh guna

misz benida said...

aku kn jugop tag ni..
tpi loni lorat la nk wak tag2 ni...
huhu.
tag mu wi hri tu msih trsmpan di dkumenku...nati aku des...demi saim ku...hahaha

merdhieya said...

hehe mesti microsof dh dpt detect tu window yg x ori..
so thats why microsof guine tu kuar..
microsft guine ni mcm virus aw kalo kite x format cepat2..
sbb ia akn melambatkan/melembapkan lappy kite...
kalo biar lame2 ia akn jejas kite punyer hard disk..
so..baik g format balik..

ok itu sahaja :D
sekian..
renung2kan dan slamat beramal..

wabillahitaufikwalhidayah..
wasalamualaikum w.b.t

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kene genuine???
hehehehe...
meh bg aku repair kasi ilang...

Nazatul shima said...

tihara:tula sis..earth hour,,penyelamat bumi..haha..

Nazatul shima said...

deus:kalo aku tag ko pon,ko tak buat jugek...hehee..

Nazatul shima said...

benida:aku tau dh..kalu mu sipam tu, maknenye dop buat la 2..hehee,.,

Nazatul shima said...

merdhieya:malas la nk format nih..hehe..malas nk tggu..lame..hihi..btw,tq tuk info...:)

Nazatul shima said...

meniti senja:kalo la umah ko sebelah umah aku je..hihi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
nak wat mcm mane...
xder rezeki la...
hehehehe...