Monday, March 1, 2010

PEREMPUAN PIJAK GAJAH TAK MATI, TAPI CUBA PIJAK AKU, MATI TAK?

Dalam dunia ni, manusia berlambak. Muka plak ada 7 orang yang sama.

credit to baby google.
Kalau aku salah seorang daripada muka macam Nora Danish pon ok. Tapi, aku Nazatul Shima. Lain plak nama dari Nora Danish. So, muka pon lain-lain. Ada seorang perempuan ni, duduk dekat area rumah aku jugak la, sekarang ni bukan main lagi nak burukkan aku. Pasal ape? Kata sumber yang boleh dipercayai, perempuan ni tak puas hati, muka aku macam ex-girlfriend tunang dia. Yang tambah dia sakit hati, tunang dia sendiri yang bagitahu dia macam tu. Yang kau bahlul sangat tak puas hati ngan aku ni ape kes? Bukan aku pergi mengorat tunang kau pon. Takkan aku nak lari ke oversea semata-mata nak puaskan hati kau? Mak aku cakap, kalau layan orang bodoh, kita pon jadi bodoh. So, aku memang tak nak jadi bodoh. Cik Faiz pon cakap jangan layan perempuan tu. Lantak kau. Tapi, yang aku pelik, bila depan aku, pijak gajah pun tak mati. Siap boleh duduk rapat-rapat lagi ngan aku.
p/s: ni yang aku malas nak balik kampung ni. Ada je yang tak puas hati ngan aku. :(

43 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

siap leh dok sebelah eh???
ade suap ko minum skali tak???
bapak pandai giler berlakon...
hahahaha...
cube kite pijak die plak...
mati tak???
hehehe...

deqyalalink said...

takpe kak..moh kite bagi penampar..mandai je cakap gitu..kalau dah tunang beliau sayang kat belaiu, takyah la risau camtu kan kan.. dia memang bahaluuulll..haha

Nazatul shima said...

meniti senja:ha ah..siap duk sebelah.wat baik2 ngan aku.tu la pasal..dalam hati aku ni menggelegak jgk..aku rase tak mati..hehe..

Nazatul shima said...

deqya:tu la deqya..adeh..geram btol la kat dia nih..ntah pape je..

fiD said...

thanz!

citer ni berjaye buat aku ketawe sebentar,hahaha..

ape punyer la pompuan tue.. xleh bla,

aku jadi ko, aku lagi layan sampai dia tensen,hahaha

deus X machina said...

meh sini aku pijak die
erk888

Hazzy Ishak said...

ada gak kes cmni?
lagi layan lagi gile
kasi dia penampar sulung sikit cma...ngeh2

embun d tengah malam said...

macam tu punya orang pun ada ka..

kim salam dia k..hahahha

whiteapple said...

ala cima..dia jeles dgn cima la 2 kot..klu tul tunang dia syg dia, dia xkn tgk pmpuan laen..tkut tergugat la 2..nmpk sgt xpcya kt tunang dia..haha..jhtnya ak..tp tul pe ak ckp.. ;)

cik EPAL said...

siapa yang tak puas hati tu?? abaikan je ;)

pak long said...

salam buat shima...
..kalau layan orang bodoh, kita pon jadi bodoh...betul la slogan ni...apapun moga terus ceria

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

dop berehi la girl jenis gitu..
talam dua muka!
meme saje nk cari pasal kn..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm mane leh tak mati nie...
hehehehe...

Mr feckry said...

haha..ni posting tension le ni..sabau..

luvly mya said...

takyah layan..perangai tah pape..hehe

Nazatul shima said...

fid:nape gelak?marah kot ni?isk3..

Nazatul shima said...

deus:ko mmg baik deus!haha..:D

Nazatul shima said...

hazzy:tak ley hazzy.kalo tampar lgi la die nak buat citer.ish3,,

Nazatul shima said...

embun:xmo la..haha..kim slm la sndiri.hehee..

Nazatul shima said...

cida:ntah la pempuan ni.tak phm aku.mcm la aku gi ngorat tunang die.isk3..tunang die pon satu hal,pegi je gtau cmtu.maunye berapi.isk3,,

Nazatul shima said...

cik epal:ntah la cik epal.pempuan jgk.ntah pape dia tu.

Nazatul shima said...

paklong:tula.amik slogan mak sy.hihi..

Nazatul shima said...

fasya:same la ngn cma..haih..geram nguh..depan kite wat baik plop!

Nazatul shima said...

meniti senja:ko saje je kan..nak aku mati ey.isk3..

Nazatul shima said...

mr feckry:posting tensen, geram!huhu..

Nazatul shima said...

mya:mmg xmau layan dah pempuan ni!gile pe die..

zulkbo said...

salam ukhwah cik adik..
lepas perasaan nampak? he he..
nasihat saya pedulikkan apa orang nak kata..biasalah hati manusia
selalu berburuk sangka..yang cantik di katakan nak ngorat tunangannya..yang buruk dikatakan nak mengemis..yang kaya di katakan makan rasuah..yang miskin dikatakan malas..jadi sampai bila nak habis..yang penting kita muhasabah diri kita..tak perlulah bermasam muka yek??wassalam........

F U N F A B U L O S I T Y said...

org gila tunggau mmg macam tuu(sorry cakap kasar)ekekeke ;D

Solehah said...

haha..mmg sah org tu x btl..buat tak tau dah la kat dia..

misz benida said...

eeeeeiiiii..aku mmg dh lamo pndam prasaan xpuah hati ko mu nih....iiiieeeee,,gramnye aku...
kalo aku pija xmati gak,pth tule xpo dih..hahaha

*eh,xla...kita syg awak tau.

cikwanik said...

saje r tu nak korek rasia kot dok rerapat..

pelik2 je die tu an..

bia kan die ngan kehidupan die..

betul .. jgn dilayankan

Aus MeLankoLik said...

sile dgr cakap mak anda..
ahahaha .

nadya omar said...

ni nazatul shima dak sekolah sS ke? sorry kalu salah org..

mesarra said...

c-ma
ada gak sorang org psiko yg kaco idup i coz nak sgt kat ex-tunang i.
ntah pape.pastu duk kutuk2 i kat blog dia.
psiko gile

Nazatul shima said...

zulkbo:terima kasih tuk nasihat cik zulkbo.kdg2,org tak puas hati ngan kite.tak tau la nape.

Nazatul shima said...

funfabulosity:tunggau tu ape?hehee..tu la..takut aje die tu..ish2..

Nazatul shima said...

solehah:mmg dah tak ckp dh pon ngn die sis..

Nazatul shima said...

benida:sampai ati nok pjak aku.hehee..tapi, i tau..u sayang i lebey!:)

Nazatul shima said...

cikwanik: btol gk tu.kot2 la die takut tunang die usha cma.huhu..mcm2 la..

Nazatul shima said...

aus:aku dh dgr mak aku cakap ni..hehe..

Nazatul shima said...

nadya:hmm..btol la nadya..skolah ss jgk ke ni..

Nazatul shima said...

mesarra: u da tunang ke..siannye..tak baik btol la pmpuan tu kaco tunang org..isk3..

zhOprenIa said...

hahahaha! hampeh btoi org tu..cian dia ader masalah mental. abaikan jerr