Saturday, March 27, 2010

MTEST KPLI

Mtest KPLI done already. Aduh. Penat otak aku berfikir soalan analitikal. Bapak berbelit-belit macam tali pandu puteri yang aku blajar ikat dulu. Menguji tahap kesabaran aku betol! Dah la 30 min je untuk setiap booklet. Aduhai.

So, PTD exam next month. Sangat perlukan knowledge yang tinggi setinggi langit gunung ganang. Kena mantapkan penulisan. English also malay. Kena carik term-term yang rare orang pakai untuk masukkan dalam esei aku. Ngeh3.

Takutnye nak tau dapat sekolah mana time lapor diri nanti. Hope dapat area KT aje. Tak mau kawasan yang tak de line telepon. Pliz cik pengarah. Pliz.


20 comments:

embun d tengah malam said...

gud luck..mesti berjaya.insyaallah

deqyalalink said...

ohh kak ima mintak kpli ke? nak jadi cikgu ke? wah wah...tp klu dpt area pdalaman mesti la gaji lg tinggi ye dak?

misz benida said...

knpa xnk keje kt KL..leh jmpe cik faiz tp2 mgu..ehehehe..anway,gud la babeh..aku tau ko sntiasa btuah.

Sarah Zulkefli said...

akak PTD ek?? kat kementerian mne?? btw, gudluck 4 exams

Nazatul shima said...

embun: amin..amin..:)

Nazatul shima said...

deqya: ha ah..mintak jgk..hehe..mmg gaji tinggi deqya, tapi xbez..otak tak kembang..hehe..

Nazatul shima said...

benida:hehe..aku nk keje kl..tpi kang, aku tkot xley wat keje kegi..tau nk dating je..dop ley2..hehe..amin..mu mmg sokong aku..:D

Nazatul shima said...

sarah: eh..xla sarah..akak cume nk gi exam die je.,,tak tau la dapat ke tak..mintak2 dapat..amin..

Mr feckry said...

lu sangat bertuah kalau dapat semenanjung..gua ingat baik lu beli beg besar, pasal sabah dan sarawak sangat memerlukan tenaga pengajar

~Dr.CiNta~ said...

cop, kpli? kat mktb ke skg? or? kalu mktb kat ne? nape nk dpt kat are2 KT jer, plus bla blabla~ hehe, sory nak tanye sket larh kan~ :)

maisyara Pot! Pot! said...

ok lagi tali pandu puteri. jgn belit2 mcm tali barut.. xD

pak long said...

salam...
mintak kawasan pak long camnggih manggih youuuuu...hehehe

Aus MeLankoLik said...

hahahak
eh cik joker ,
kau cikgu ke ??

Nazatul shima said...

mr feckry: ko jgnla doakan aku cmtu wey,,tak mau aku pegi sane..:(

Nazatul shima said...

dr cinta: ya ampun...lom masuk lgi..baru je gi mtest die siang tdi..hehee..

Nazatul shima said...

maisyara:HAAHA,,tu la pasal..tpi tali barut tak elok tu..hehee..

Nazatul shima said...

pak long: kwasan pak long kat mane?hhehehe..

Nazatul shima said...

aus:bukan le...aku pegawai it,,.,baru nk masuk keje ni..hehe..

zulkbo said...

insyaAllah..mesti past punya..

~Dr.CiNta~ said...

owh so wat mtest kat ppg kdri ke? hoh0, pdnlarh bertepet2 ketas mtest2 kat mktb neyh, hahaha, betol ke? cewah~ promote mktb i pulak dah~~