Thursday, March 11, 2010

BILA TERENGGANU NAK ADA CINEMA?

Malam ni aku nak pergi mengembara ke utara. Gembira bukan kepalang! Pasal, aku mau hang out bersama teman-temanku di sana. Yeah! Plus, boleh la aku tengok Alice In The Wonderland ngan V3. Haha. Marathon movies. Suka!


Bila la terengganu nak buat cinema ni. Aku rasa macam gila jauh ketinggalan. Kalau ada cinema, tiap-tiap minggu aku terjah. Tak payah susah-susah beli cd cetak rompak. Ops!

Sekarang zaman dah maju. Download aje dari syok.org. Kan senang. Syok.org, pliz give me royalty for promoting your site. Hehe. Joking.

49 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak royalty aje...
apahal???
nak wat belanja kawen???
hehehehehe...

Nazatul shima said...

hahaha..ko mmg..salu jeles kalo aku ckp pasal duit kn?kn?hahaha..blanje kawen xcukup..kan aku nk wat grand wedding..hahaha..:P

Ms.Independant said...

rasenye memang takkan ade...
sbab sultan mizan tak bg...

dlu pena dok tganu gak.
memang seksa takde wyg.
asek ketinggalan je!!!

NUNU EERA said...

2la..cmne sy nk jdi org t'ganu nih??

deus X machina said...

download sudah
aku pun jarang g wayang
shah alam bukan ada wayang gak pun
erk888

deqyalalink said...

hAIyaa..camne la ganu neh...bile nak wat cinema kan kan..klu ade cinema, xde la kitorang nak pk 3 4 kali nak g ganu ke tak :p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn lupa jemput aku tau...
kalau tak ko tgk aku wat onar kat majlis grand ko tue...
hahahaha...

embun d tengah malam said...

rempit v3 mcm best..kena tgk

Mimi ! said...

mmg ar. klate pon!
eh ganu xde cinema ke?
supo la dea negeri PAS gak. HAHA

post ni, i agree 100%!

|| nemo mimosh || said...

siannye takde cinema..isyh2..mane buley dapat royalti dah kamu kata kamu beli cd cetak rompak..kantui..:P

pak long said...

salam buat shima...
nengok citer filem on9 kat tenet lagi syahdu...layan jiwer...klasss gitu..

kaChaNG_dEwa said...

0oo..patot pon aku suroh rumate beli tket dulu dia cakap tak reti.tak dop ghupenye.huhuu..

fiD said...

hohohoho.... bagus pe,, kuren gejale x bermorel remaje kite,uhuhuh

^@-@^ said...

hmm tunggu yanz buat soping komplek kat dungun .. hahahhaha...

suka kalau dengar bab duit ni...

adnil linda said...

hehhehe...btul tu...bila la nk ad cinema nih...seb baek x smpai sebuln lg dok kt tganu..hehehhehe

ElyaElmo said...

kiter dh lama tak tgk wayangg tau..last pun tgk cite niyang rapikk....takde masaaaa rrr....weeekend tgk wayangg mahalll!!!~hu3

Aus MeLankoLik said...

hahaha ,
xpe2..
nnti aku jadi menteri..
setiap negeri ade cinema
club
sme2 la..
bia sme org bhgie..
hahahak..

Masyukmaun said...

cmne la ganu ni leh ketinggalan? bandar seremban yg lom jadi bandaraya pon ade 3cinema.. cinema yg top lak tu.. sbnrnya, kuala ganu lom layak jadi bandaraya.. lu pikirlah sendiri.

Mr feckry said...

terkejut aku terengganu tak ada cinema

Fahim 'n Alin said...

alice 2 cam bes gle kot

DiNa-DiaNa said...

jauhnya awk smpai ke utara nak tgk movie punya pasal???

g kuantan tak leh ker??

bersabar lah sementara masih di terengganu ne..

terengganu akan maju juga nanti..

insyaAllah...

misz benida said...

aku tgok dh alice tu..
syokkkkk...
bia la ganu n klate xdop cinema..
stu kelainan.

Nazatul shima said...

ms independent:eh..betol ke cam2?i tak tau pon..hm..sedey tol la..

Nazatul shima said...

nunu:nk kawen ngn org tganu ke?ehee..

Nazatul shima said...

deus:eleh..poyos je xde cinema..hehee..

Nazatul shima said...

deqya:even xde cinema, benda len ade je..hehehe..not sooo bad..

Nazatul shima said...

meniti senja:ko jgn...suke wat onar..haiya!!hahaha,.

Nazatul shima said...

embun:ha ah...V3 mmg bez!!!!

Nazatul shima said...

mimi:sian kat kite kam mimi!isk3...

Nazatul shima said...

nemo:royalty tuk promote blog syok je..hehehe..

Nazatul shima said...

pak long:nape donlod citer lagi layan syahdu?hehee.

Nazatul shima said...

kachang:hahha..sian..even xde cinema kat tganu,xde la jakun sgt tak tau nk beli tiket..hohoho..

Nazatul shima said...

fid:cinema bukan melambangkan masalah sosial fid..hehee..

Nazatul shima said...

(@@):hahha..bab duit mmg bez!

Nazatul shima said...

adnil:bez duk tgnu..cume xde cinema jela..hehe..

Nazatul shima said...

elya:sis..cma gi tgok wayang bayar 6 hengget je..haha..

Nazatul shima said...

aus:aku nak cinema je aus..cukup la 2..hahaha..

Nazatul shima said...

masyukman:hoho...xley blah..kutuk tganu terang2 nampak..dah pikir dh cik masyuk oi,,

Nazatul shima said...

mr feckry:la..ko baru taw ke.,,,sian..hehee

Nazatul shima said...

fahim:tak jadi tgok alice..:(

Nazatul shima said...

dina:yes..itu yg sy nk dgr..ehehhee..tenganu bez!:)

Nazatul shima said...

benida:aku tak gi tgok pn alice..tgok v3 je...hehehe..

*Dak kecikkk* said...

hai u
slamat berkenalan..:)

LostVirus said...

dok lame agi kat mesra mall ada la panggung wayang tapi aku rasa kalau ada kat situ panggung wayang..mung dok gi gok..mung ingat dekat ke rumoh mung dengan mesra mall tu
145km tu..

LostVirus said...

hoh... wayang....
mesra mall la akan ada wayng ..
tunggu ahmad said je lulus ..
lepas tu on lalu wayang kat situ..

Fida Jai OWN said...

nk tgk crite tuu

izraa said...

dan sebab terengganu tade wayang lah.. kamu terelak dari buat dosa setiap minggu..

Nazatul shima said...

lostvirus:wey..mu ade blog ke..hehehe..bkpe xdop on link blog kt profile mu tu...

LostVirus said...

aku mana ada blog aku ni cume blogger jemputan bg blog² member aku..
jd sbb tu la takdok link utk blog aku..hehehe..
penulis jemputan la kiranya..

aku blog ikot fb jd la lening..
heheh...