Wednesday, February 17, 2010

SEDIH.



Carik baju untuk konvo. Konon nak carik baju cam Ekin Mawi. Ala, yang ala-ala berpaten sikit tu macam pic kat sebelah ni. Kan nampak anggun tu. Ngeh3. Saiz paling kecik 36. Gulp! Bapak ayam besar! Tak dapat la aku nak merasa pakai baju glam camni. Nak oter pon tak reti. Kalau size aku takat 25 je kot.
Nak wat camane. Katik. Haha. So, dah decide nak beli sutera. Pastu, wat paten sendiri. Fullstop.

28 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

takpe sayang~
cari kain~
wat sendiri~
bergaya lagi sakan dr yg dah beli siap tu ya?

Uruchimaru @ kf said...

emm dah nk konvo dah kwn kiet nie..

tahniah cma..!

ti share kat blog ea..

pss:-cute? ape yg ssh nk tulis..sng aje..emm wat do yo min? hahaha

Nazatul shima said...

lord zara:: hm..yup2..nak carik kain tu yg malas nk gi usha..hehe..

Nazatul shima said...

kf:: tq2 kf..hehehe..t aku share kat blog..:)
haha..xla..aku saje je gurau..hehe..

azaliahjsalleh said...

mungkin leyh kenakan dgn belt ;)
nampak moden lg

deus X machina said...

ekin wannabe
erk888

Tihara said...

selamat konvo..nanti akan jadi the very2 sweet memory selain memory bersanding atas pelamin..hikhik :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
ko kene usaha naek kan berat badan la...
nak lemak???
ade bg free...
hahahaha...

Nazatul shima said...

azaliah:: belt..emm..lagi suit ngan dress kot..tpi,cam cantik gk..:)

Nazatul shima said...

deus:: yessa..artist wannabe

Nazatul shima said...

tihara:: tq akak..tapi lmbt lgi..bulan 3..hihi..
ha ah..sweet memory..:D

Nazatul shima said...

meniti senja:: tak mo la.aku tak mo gumuk.hhuhu..nk slim trim..:)

ElyaElmo said...

cantik laa design tu....
cepat2 buat cma...leh bergayaa nnt :D

cikwanik said...

kne tempah la nmpknya camtu

Fida Jai OWN said...

kalau fy tu , nak kena carik labuh2 . tgi ta egt . huk2

Nazatul shima said...

elya::hmm..nnti kena tye tailor die ley wat tak.hehee..:)

Nazatul shima said...

cikwanik:: hmm..nmpknye camtu la cikwanik..isk4..

Nazatul shima said...

fida:: hehee..tu la pasal..haiya!

Quon quon said...

dah link kamu..link me juge ye..wow, good idea..better wat sendiri dr maen beli..kang ta pasal2 besaq lak bju..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

shima neh kecik ek?
saiz 36 xmuat...huhu
msti lg kecik dri fasya neh kn..hehe..

da try ke g BTM?

Kyuubi_85 said...

wah.. nak konvo dah..

Anyway, kalau nak baju, better beli kain jahit sendiri... lgi baik.. :D

Nak beli kat kedai nanti tkde size..

ejoncb said...

hihi..ima, ritu ader bju gni kt bj..aku mcm nk bli, tp mlas plok, xtaw nk pkai ble..hehe...dia bleh ptong la kt bwh tuh, n design dia mmg full kt area atas jer, kre kalo potong bwh, rilex jer la..xnmpk ngat. sais s muat jer aku.mu ok la kot

Nazatul shima said...

quon:: ok..nnti i link u punye blog ok!:)

Nazatul shima said...

fasya:: ye kot fasya..hehe..emm..dah pegi,tapi sume baju kurung..hihi..

Nazatul shima said...

kyuubi::tula..my mom pon ckaap cmtu..ley ikot siza badan.senang.tak payah oter.

Nazatul shima said...

ejon:: yg aku tengok ni mmg yang tak ley potong jon..kat bawah die ,die jahit yg ade mcm jahit halus tu..lengan pon same..lade manik2..so mmg xley potong..

faezon said...

hehe...ooo..klo gitu..xdop harapan la..haha..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape yg nak gemok...
semua tak nak..
aku ngah usaha nie...